Obavijesti

Sport

Komentari 23

Šukerov palac gore za Janicu: Baš to treba hrvatskom sportu

Šukerov palac gore za Janicu: Baš to treba hrvatskom sportu
1

Janica je puno dala hrvatskom sportu kao skijašica, a vjerujem da će dati veliki doprinos i kao doministrica. Čestitam joj u ime HNS-a i želim joj sreću, rekao je Davor Šuker

VIDEO

Janica Kostelić trebala bi preuzeti mjesto pomoćnice ministra sporta, potvrdio je to i Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar. 

Jedna od najvećih hrvatskih sportašica u povijesti prihvatila je novi izazov, a Šustar je uvjeren kako će i oporba biti za nju. 

Oduševljen je i predsjednik HNS-a.

- Siguran sam da će svaki hrvatski sportaš, svaki klub i svaka sportska organizacija dati apsolutnu podršku Janici Kostelić kao doministrici za sport. Janica je jedna od najvećih hrvatskih sportašica svih vremena, osoba koja je prošla cijeli sportski put do olimpijskog vrha i dobro zna što je potrebno sportašu za uspjeh - rekao je Davor Šuker, prenosi službena stranica saveza.

- Kostelići su kao obitelj postigli nevjerojatne rezultate i pokazali koliko je važan timski rad, a to je ono što treba i hrvatskom sportu. Njeno iskustvo je dragocjeno i sjajno je što će sada biti u službi našeg sporta - dodao je predsjednik HNS-a.

- Janica je simbol hrvatskog sporta, a njene sportske vrline - odlučnost, hrabrost, marljivost, borbenost i predanost - odlično će joj doći i na novoj poziciji. Bivši sportaši mogu dati puno sportu, a Janica je više puta pokazala da je osoba koja voli sve sportove i navija za sve hrvatske sportaše i momčadi. Posebno me veseli što znam da će se najviše fokusirati na mlade i njihovo uključivanje u sport, odnosno osiguravanje uvjeta za njihov kvalitetan budući razvoj, a to je ono što želi i Hrvatski nogometni savez - nastavio je Šuker i za kraj dodao:

- Janica je puno dala hrvatskom sportu kao skijašica, a vjerujem da će dati veliki doprinos i kao dužnosnica. U ime nogometne obitelji, želim joj uputiti čestitke i poželjeti puno sreće i uspjeha na novoj poziciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'