Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sukno i Pro Recco obranili naslov Lige prvaka u Beogradu

Sukno i Pro Recco obranili naslov Lige prvaka u Beogradu

Za Pro Recco je ovo rekordni 11. naslov europskog prvaka, dok je Novi Beograd drugi put igrao u finalu, drugu godinu zaredom, ali još uvijek čeka prvi naslov

VIDEO

Vaterpolisti Pro Recca, koje vodi hrvatski stručnjak Sandro Sukno, obranili su naslov europskog prvaka, oni su u finalu završnog turnira Lige prvaka u Beogradu svladali domaći Novi Beograd sa 14-11 (4-1, 5-4, 4-4, 1-2).

Francesco Di Fulvio i Gergo Zalanki postigli su po četiri gola za Pro Recco, tri je dodao Aleksandar Ivović, dok su Alvaro Granados s pet i Strahinja Rašović s tri pogotka bili najefikasniji kod Novog Beograda.

Waterpolo Italian Serie A match - Final 1st / 2nd place - race 3 - Pro Recco vs AN Brescia

Talijanski je sastav mnogo bolje otvorio dvoboj, nakon prvih osam minuta stvorio tri gola prednosti (4-1), u drugoj je četvrtini u dva navrata stigao i do četiri pogotka viška (7-3, 9-5). Domaći su imali priliku u trećoj četvrtini vratiti se u utakmicu, ali su kod rezultata 12-9 pogodili gredu, a gosti im nisu ponudili novu priliku. Pogotkom za 14-9 u prvoj minuti četvrte četvrtine pitanje pobjednika je bilo riješeno. Novi Beograd je tek u posljednjoj minuti susreta smanjio na konačnih 14-11.

Waterpolo Italian Serie A match - Distretti Ecologici Nuoto Roma vs Pro Recco

Za Pro Recco je ovo rekordni 11. naslov europskog prvaka, dok je Novi Beograd drugi put igrao u finalu, drugu godinu zaredom, ali još uvijek čeka prvi naslov.

I prošle godine su u finalu u Beoigradu igrali Pro Recco i Novi Beograd, a i onda je Pro Recco slavio iako tek nakon boljeg izvođenja peteraca.

Treće mjesto osvojila je Barceloneta koja je boljim izvođenjem peteraca sa 14-13 svladala Vouliagmeni, dok je hrvatski predstavnik Jug AO zauzeo sedmo mjesto na završnom turniru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu