Obavijesti

Sport

Komentari 35

SuperBabo odigrao je jednu od najboljih utakmica u NBA ligi!

SuperBabo odigrao je jednu od najboljih utakmica u NBA ligi!
1

Indiana je na krilima briljantnog Bojana Bogdanovića pobijedila Minnesotu 122-115. Babo je zabio 37 koševa, imao je sedam skokova i četiri asistencije i ovo mu je drugi najbolji učinak po broju poena

VIDEO

Bojan Bogdanović je nezaustavljiv!

U pobjedi Indiane protiv Minnesote 122-115, Bogdanović je uništio Šarićeve Timberwolvese s 37 koševa u manje od pola sata. Ili ako hoćete precizno, Babo je u 29 minuta i 39 sekundi zabio 37 koševa, imao je sedam skokova i četiri asistencije. 

Odigrao je Bogdanović jednu od najboljih utakmica u NBA ligi u kojoj igra pet godina, a ovih 37 koševa drugi mu je najbolji učinak u najjačoj ligi svijeta. Prije tri godine u dresu Brooklyna Bogdanović je Philadelphiji zabio 44 koša.

Gađao je Babo protiv Minnesote iz igre 13/22, trica mu je bila 4/7, slobodna bacanja 7/9. Što je još bitnije, pogađao je kad se utakmica lomila. I to iz svih pozicija. Kad bi mu zatvorili tricu, ušao bi i položio. Kad su mu zatvarali prolazak, izvukao bi se i pogodio iz poludistance. Bogdanović je bio - fenomenalan! 

- Teška utakmica. Sve poslije All Star pauze je teško jer se svaka momčad bori za nešto. Imali smo dva teška poraza, utakmie su nam iskliznule iz ruku. Ali večeras smo ponovno pokazali da imamo sjajnu kemiju na terenu i koliko smo ujedinjeni - rekao je Babo nakon fantastične utakmice, a onda se našalio:

- Mislio sam da nas prenosi nacionalna televizija pa sam zato dobro odigrao, nisam, znao da su otkazali prijenos!

U Indiani gotovo da ne osjete izostanak sjajnog Oladipa koji je i dalje van teren zbog ozljede. Nije ni čudo kad je tu Bogdanović koji je postao pravi vođa Pacersa.

Protiv Minnesote gotovo svaka lopta išla je na njega, pogotovo kad je bilo gusto. Pokazuje to i statistika. Drugi najbolji strijelac Indiane bio je Thaddeus Young s 15 koševa. 

No i s takvim igračem Indiana je dugo lomila goste. Četiri minute prije kraja bilo je 107-107, a onda je Bogdanović položio za vodstvo. Nakon toga pogodio je tricu čime se Indiana odmakla gostima kojima nije pomogao ni sjajni Karl-Anthony Towns s 42 koša i 17 skokova.

Dario Šarić igrao je u prvoj petorci, za 21 minutu na parketu zabio je sedam koševa i imao je osam skokova.

Video Bogdanovićevih poteza možete pogledati ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom