Sport

Komentari 7

Suze u Baltimoreu, Buffalo je u doigravanju nakon 19 godina

Suze u Baltimoreu, Buffalo je u doigravanju nakon 19 godina

Buffalo Billsi osigurali su prvo doigravanje nakon 1999. godine. Prvi su put u play offu nakon 2008. godine i Tennessee Titansi. Doigravanje počinje u subotu, a Super Bowl 52. igra se 4. veljače

U NFL-u nije bilo odmora ni u novogodišnjoj noći. Doznali smo i posljednje sudionike doigravanja koje počinje u subotu 13. siječnja. Drama je bila u Baltimoreu, gdje je domaćim Ravensima trebala pobjeda protiv divizijskih rivala Cincinnati Bengalsa da bi izborili play off. Vodio je Baltimore 27-24 minutu prije kraja, ali je primio touchdown i ispao je iz doigravanja.

Unutra su zbog toga Buffalo Billsi, koji su u gostima pobijedili Miami. Buffalo je u doigravanju prvi put nakon 1999. godine. U ostalim utakmicama nije bilo previše iznenađenja. Doigravanje je izborila i Atlanta koja je kod kuće pobijedila Carolinu. Doigravanje počinje u subotu, a mi vam u nastavku donosimo parove i termine utakmica. Oni koji uživaju u NFL-u, sigurno jedva čekaju subotu.

Raspored NFL doigravanja - Wild card:

Super Bowl se igra 4. veljače u Minnesoti. Naslov brane New England Patriotsi koji su i ove sezone glavni favoriti za naslov. Oni su regularni dio sezone završili s omjerom 13-3. Isti su omjer imali Pittsburgh, Minnesota i Philadelphia. Cleveland je sezonu završio s omjerom 0-16.

Najčitaniji članci