Obavijesti

Sport

Komentari 4

"Sve je moguće, ali sretan sam ovdje i ne mislim na odlazak"

"Sve je moguće, ali sretan sam ovdje i ne mislim na odlazak"
1

U nogometu je sve moguće i zato je teško prognozirati što će se dogoditi no uživam ovdje. Navijači su, kao i klub, sjajni, a tu su i Hrvati. Ništa mi ne fali, kaže Modrić

VIDEO

"Nesumnjivo će budućnost Luke Modrića doći u ljeto pod znak pitanja, unatoč činjenici da ima ugovor do 2016. godine. No, čini se da je hrvatska zvijezda zadovoljna u Londonu"...

Sjajne igre veznjaka hrvatske reprezentacije i Tottenhama malo su koga ove sezone ostavile ravnodušnim pa se počelo nagađati o transferu u jače engleske klubove, ali i neke perjanice europskog nogometa. Kao što je već nekoliko puta naglasio, Modriću se iz "spursa" ne ide, međutim, hoće li u ljeto promijeniti adresu ili ne tek treba vidjeti.

- U nogometu je sve moguće i zato je teško prognozirati što će se dogoditi. No, uživam ovdje. Navijači su, kao i klub, sjajni, a tu su i Hrvati. Ništa mi ne fali, sposobni smo za velike stvari - pozivajući se na Daily Mail, Modrićeve riječi donosi Telegraph.

- Možemo u borbu za Ligu prvaka i za trofeje. Kao što sam rekao, ne može se predvidjeti što budućnost donosi i ne možete zato reći da ćete ostati, a potom otiđete. Mogu reći da sam ovdje sretan i da na odlazak ne pomišljam.

Za razliku od ove sezone u kojoj su igrali četvrtfinale Lige prvaka, Tottenhamovi nogometaši sljedeće izdanje prestižnog klupskog europskog natjecanja gledat će na TV-prijemnicima.

- Bit će teško. U premijernoj sezoni u Ligi prvaka napravili smo sjajan posao i odigrali neke izvrsne utakmice. Teško će sada biti gledati LP preko TV-a, ali, moramo se usredotočiti na to da ju ponovno izborimo. Da nismo imali tolikih problema u posljednja dva i pol mjeseca mogli smo biti među najbolja dva ili tri kluba u engleskom prvenstvu.

- Nanizali smo loše rezultate. Događa se to u nogometu, događaju se loši dani. Imali smo dobrih i u Premierligi i u Ligi prvaka. Teško mi je objasniti što je pošlo po krivu, nismo znali kako poraziti suparnika. Možda zbog ozljeda, ali i umor igranja velikih utakmica učinio je svoje - zaključio je Modrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti