Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sve je otvoreno za spektakl u finalu: Đoković i Nadal se izbjegli, Ćorić doznao protivnika

Sve je otvoreno za spektakl u finalu: Đoković i Nadal se izbjegli, Ćorić doznao protivnika

Đoković će turnir otvoriti protiv Španjolca Roberta Carballesa Baene, dok će Nadal igrati protiv Jacka Drapera. Njih dvojica jedni su od glavnih favorita za naslov, a sada je jasno kako se ne mogu susresti prije finala

VIDEO

Prvi put nakon dvije godine bez balona i restrikcija, za nekoliko dana počinje Australian Open, prvi Grand Slam u sezoni. 

Pokretanje videa...

Đoković i Ivanišević u Australiji 00:08

Uvertira u prošlogodišnji turnir bilo je ukidanje vize Novaku Đokoviću i suđenje koliko je trajalo nekoliko dana pa u konačnici deportacija zbog koje je srpski tenisač propustio Australian Open. U godinu dana promijenilo se jako puno toga. Za ulazak u Australiju više nije potrebna potvrda o cijepljenju, Novaku je ukinuta zabrana ulaska od tri godine, a više nije niti najbolji tenisač svijeta. Ipak, ždrijeb ga je pomazio.

Adelaide International

Nole će kao peti nositelj pokušati po deseti put osvojiti Australian Open, a najbolja moguća vijest za njega je da je u ždrijebu izbjegao prvog nositelja Rafaela Nadala i Danila Medvjedeva. Ušao je u onaj donji dio ždrijeba gdje se nalazi treći tenisač svijeta, odnosno drugi nositelj Casper Ruud.

Wimbledon

Đoković će turnir otvoriti protiv Španjolca Roberta Carballesa Baene, dok će Nadal igrati protiv Jacka Drapera. Njih dvojica jedni su od glavnih favorita za naslov, a sada je jasno kako se ne mogu susresti prije finala. Svi priželjkuju kako će se upravo tamo naći obojica. Bio bi to spektakl za pamćenje i početak sezone iz snova. 

ATP 500 - Vienna Open

Marin Čilić otpao je zbog ozljede pa će hrvatsku čast braniti Borna Ćorić. On je, pak, smješten u Nadalov dio ždrijeba. U prvom kolu igrat će protiv Jirija Lehečke, 78. tenisača svijeta. Pobjednika tog meča u drugom kolu čeka bolji iz dvoboja Eubanksa i Kwona, a ako Ćorić dođe do trećeg kola, tamo bi mogao igrati protiv 11. nositelja Norrieja.  

U ženskom dijelu turnira Hrvatska će imati dvije predstavnice. Petra Martić (WTA-37.) će prolazak u drugo kolo tražiti protiv Golubić, 81. tenisačice svijeta, s kojom se do sada susrela jednom, 2015. kada ju je pobijedila. 

Suparnica Donni Vekić (WTA-60.) je kvalifikantica iz Rusije Oksana Selehmeteva, 179. na WTA ljestvici i to će biti njihov prvi međusobni ogled.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka