Obavijesti

Sport

Komentari 41

Sve je spremno: 'El Animal' je 12 kila lakši od Amerikanca...

Sve je spremno: 'El Animal' je 12 kila lakši od Amerikanca...
1

Samo dva dana prije borbe Filip Hrgović je saznao kako njegov protivnik neće biti Ytalo Perea, već Kevin Johnson. To je Amerikanac koji je protiv Furyja i Klitschka izdržao 12 rundi i veće je ime od Ekvadorca

VIDEO

Veliki zaokret prije obrane titule nije poljuljao hrvatskog prvaka. Filip Hrgović je na vaganju prije meča izgledao odlično i bio je čak 12 kilograma lakši od protivnika Johnsona.

- Kilaža je odlična, sve od 104 do 106 kg je ok. Osjećam se dobro, to je znak da sam u dobroj formi i da je trening kamp bio naporan. Nije baš savršen scenarij jer sam se pripremio za potpuno drugog protivnika. Što je tu je, to je boks, moram se prilagoditi svakoj situaciji i naći rješenje. na kraju krajeva, tko god dođe, spreman sam i dat ću sve od sebe za pobjedu - rekao je 'El Animal' nakon vaganja.

Trenutni prvak ima 105.5 kilograma, dok njegov 7 cm niži protivnik ima 12 kilograma više. Kevin Johnson totalno je drukčiji tip borca od Ytala Peree koji je trebao biti u Zagrebu, ali zbog problema s vizom ostao je u Ekvadoru.

Jack Catterall & Ohara Davies Weigh-In

 - Moramo promijeniti taktiku jer Kevin ima drukčiji stil od Peree. Ja znam boksati i imam preko sto mečeva. Znam ga već dugo, gledao sam sve njegove bitne mečeve i znam sve, samo to trebam pokazati sutra u ringu - jasan je Hrgović.

Johnson ima zaista impresivnu statistiku sa 39 godina na leđima. Ima 32 pobjede, 2009. borio se za naslov svjetskog prvaka i izgubio nakon 12 rundi na bodove od Vitalija Klička, a ulazio je u ring i Tysonu Furyju, s kojim je također izdržao 12 rundi i izgubio na bodove! Na bodove je gubio od Chisore i Puleva, dok ga je na putu do svjetskog trona nokautirao Anthony Joshua.

- Gdje ste vi vidjeli da se otac boji sina? Ne bojim se Hrgovića i mogu poručiti da suci neće imati puno posla, nokautirat ću ga i odnijeti titulu - kratko i jsano zaključio je samouvjereni Amerikanac.

SUII, WBC WM , Vitali Klitschko gegen Kevin Johnson

- Znači mi da je on dobro ime za moj skor, bit će ga dobro pobijediti. To će svi sigurno čut i bit će to dobra vijest u svijetu boksa. Možda čak ova promjena nije ni loša jer sam više motiviran nego s Pereom koji je manje ime od Kevina Johnsona - zaključio je hrvatski boksač.

Program u Draženovom domu u subotu počinje u 18.10, a borba između Hrgovića i Johnsona trebala bi početi oko 22 sata.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao