Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sve je spremno: Festival BMX-a i skateboarda opet u Osijeku

Sve je spremno: Festival BMX-a i skateboarda opet u Osijeku
1

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta i vrhunske glazbe, ove se godine održava 19. put zaredom u Osijeku, a svoja vrata otvara za tri dana. Počinje najveća adrenalinska zabava...

VIDEO

Osijek će sljedećih nekoliko dana, zajedno s Pannonian Challengeom, slaviti devetnaesti rođendan ovog festivala, koji je odavno postao simbol grada. Naravno, time će početi i pripreme za idući, jubilarni 20. rođendan. Tijekom eventa Osijek postaje središte urbane kulture, a u gradu se već osjeća fesitvalska atmosfera, što potvrđuje i kompletna popunjenost smještajnih kapaciteta, tijekom trajanja Pannoniana. 

Urban & 4, Psihomodo Pop, Brkovi, samo su neki od vrhunskih izvođača, koji će zabavljati posjetitelje iz cijele regije i ujediniti ih u vrhunskoj zabavi. Dnevni sportski dio Pannoniana će, uz veliku podršku Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, proslaviti besplatnim ulaznicama za sve posjetitelje u parku Copacabana, a na proslavu mu stižu neka od najvećih imena regionalne i svjetske ekstremne scene.

- Sve je spremno za Pannonian Challenge, park je spreman i izgleda bolje nego ikad. Veselimo se što nam festival iz godine u godinu raste i što je Osijek prepoznat na svjetskoj mapi adrenalinskih sportova -  istaknuo je Jurica Barać, organizator Pannonian Challengea.

Nastupit će neki od najboljih svjetskih BMX vozača, inline i skate disciplina, praćeni vokalima najboljih hrvatskih bandova i izvođača, od srijede do subote zabavljat će one koji svoju svakodnevicu odluče zamijeniti adrenalinskom zabavom.

- Jako se veselim Pannonianu, tim više što sam u prošle dvije vožnje imao odlične rezultate, pa se i na Pannonianu od mene očekuje vrhunski rezultat. Dolaze mi prijatelji vozači iz cijelog svijeta i veselim se što im mogu pokazati što imamo i kako se znamo zabavljati - kaže najbolji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš, koji će se boriti za postolje na ovogodišnjem 19. Pannonian Challengeu.

Dakle, red zabave, red sporta, red glazbe, red vrućine i hrpa dobre i vesele ekipe – sve to od 30. svibnja do 2. lipnja ima samo Osijek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid
UOČI NASTAVKA PRVENSTVA

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid

Nogometaši pozitivni na korona virus nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi, kažu s Poljuda nedugo nakon što je HNS izvijestio o pozitivnim slučajevima među U-21 reprezentativcima

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...
TEK MU JE 50 GODINA

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...

Dva tjedna prije svog 50. rođendana, naš proslavljeni veslač Igor Boraska osvojio je u osmercu Mladosti zlato na prvenstvu Hrvatske. Boraska je sudionik ljetnih i zimskih OI, istrčao je maraton....
NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...
D'ANGELO RUSSELL

NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...

''Kontaktirala nas je turistička agencija i pitala koju marku štapova i rukavica imamo za iznajmljivanje i možemo li rezervirati termin za četiri osobe koje bi došle odigrati partiju golfa. Nismo znali o kome je riječ...''