Obavijesti

Sport

Komentari 36

Svetina: "Sumnjiva peticija iz ZZD-a", od tužbe nema ništa

Svetina: "Sumnjiva peticija iz ZZD-a", od tužbe nema ništa
1

Glavni direktor Dinama Tomislav Svetina sazvao je konferenciju za novinare u Maksimiru povodom presude Visokog upravnog suda koji je odbio tužbu ZZD-a

VIDEO

Tužba se odnosi na zahtjev udruge "Zajedno za Dinamo" pod nazivom "Jedan član - jedan glas" u kojem se tvrdi kako su Skupština GNK Dinamo, sve njene odluke i tijela nezakoniti.

Nakon odbijanja na sudu, u Maksimirsku 128 stiglo je rješenje iz Ministarstva uprave koje je potvrdilo odluku, da bi Gradski kontrolni ured na kraju obustavio postupak nadzora jer je statut "u skladu sa zakonom".

- Skupština kluba je zakonita, klub posluje u skladu sa svim zakonskim propisima i oko toga više zaista nema razgovora - ističe Dinamov glavni direktor Tomislav Svetina kojemu smeta publicitet udruge "Zajedno za Dinamo".

- Na javnom servisu iskakali su iz paštete. U isto vrijeme mi nismo dobili nijednu sekundu kako bismo se očitovali o istoj temi - rekao je Svetina na konferenciji za novinare u Maksimiru.

Stoga je iskoristio priliku da kaže argumente koji bi mogli baciti sjenu na inicijativu ZZD-a.

- Ne znam jeste li probali ići na stranicu te peticije, ali mi jesmo i pod 13 brojeva za OIB se može upisati bilo koji broj i to bilo koliko puta. Svaki puta se prihvaća. To nitko nije analizirao.

- Nisu nijednom došli u klub na razgovor, a isti ti koji se zaklinju u zakonitost kada su nezakonito koristili žig nisu se niti ispričali niti osvrnuli na to. Dinamo nije napravio ništa drugo nego zaštitio što je njegovo - dodao je Svetina osvrčući se na zatvaranje udrugine stranice na Facebooku te zaključio kako Dinamo može pričati sa svakim, ali to ne znači da će uvažiti svačiju argumentaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...