Obavijesti

Sport

Komentari 6

Svetlanin izbor: Moje ljepotice, ruska Angelina i mala balerina

Svetlanin izbor: Moje ljepotice, ruska Angelina i mala balerina
11

Svetlana nije proglasila najljepšu, ali sebe jest stavila u konkurenciju, a kao najizrazitiju favoritkinju istaknula je Zarinu Tsolojevu, kolegicu kojoj u Rusiji, a i šire, tepaju da je 'boksačka Angelina Jolie'

VIDEO

Svetlana Solujanova, Zarina Tsolojeva, Fatima Dudijeva, Viktorija Kulešova, Ornella Hetejeva, Jaroslava Jakušina. Ta vam imena znače...? Ne znače vam ništa. Jer ne pratite ruski ženski boks. A mogli bi...

POGLEDAJTE VIDEO: SVETLANA SOLUJANOVA

Pokretanje videa...

Svetlana Solujanova 00:16

Svetlana Solujanova je prvakinja Europe. Bantam kategorija (do 51 kg). Plavokosa i iznimno ponosna na to što je Ruskinja. Pa se dala u izbor najzgodnije boksačice u majčici Rusiji.

Nije proglasila najljepšu, ali sebe jest stavila u konkurenciju, a kao možda najizrazitiju favoritkinju istaknula je Zarinu Tsolojevu, kolegicu kojoj u Rusiji, a i šire, tepaju da je 'boksačka Angelina Jolie':

U oštro je konkurenciji i Fatima Dudijeva koja sama sebe naziva 'Amazonkom', ima 25 godina, a nije isključivo boksačica nego se svim silama pokušava probiti i u MMA svijetu:

Svetlana kolegicama kolektivno tepa 'moje ljepotice', a sama sebe je u konkurenciju gurnula i fotografijom u negližeu. Scrolla po svojem smartphoneu i baš je iznenađena kako ju je fotograf iznenadio u trenucima relaksa:

Lista je nemoguća bez Ornelle Hetejeve koja je šokirala prelaskom u boksačice jer su svi mislili da se nikada neće odreći karijere u teatru nakon deset mukotrpnih godina vježbanja baleta. Ali Ornella je promijenila profesiju i svi se slažu da je odlična.

Jaroslava Jakušina je toliko dobra u ringu da je bila članica ruske olimpijske reprezentacije u Rio de Janeiru 2016. Prošla je prvi krug pa onda ispala. Ima 26 godina i rodom je iz Krasnodara:

 

Viktorija Kulešova se 2018. borila na Svjetskom prvenstvu u Indiji, a prije toga i na Europskom prvenstvu u Bugarskoj s kojeg se vratila kao - ponosna vlasnica brončane medalje. Slobodno vrijeme, očigledno, rado provodi u bazenu:

 

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:41
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom