Obavijesti

Sport

Komentari 3

Sveučilište je novog Shaqa pronašlo u - limenoj glazbi

Sveučilište je novog Shaqa pronašlo u - limenoj glazbi
3

Kad god bih ga pogledao dok izlazi s kolegama iz benda na teren, pomislio bih: 'O Bože, kakav div', rekao je trener sveučilišne košarkaške momčadi

VIDEO

Andrew Del Piero, 20-godišnji 218 visoki student sveučilišta Louisiana, novi je član košarkaške momčadi, za koji je u prošlosti igrao i Shaquille O'Neal. Pokušat će se nametnuti u momčadi na svojoj drugoj godini studija, za koji je stipendiju dobio kao perspektivni - glazbenik. Treneru Trentu Johnsonu zapeo je za oko dok je lani sa sveučilišnim limenim puhačkim orkestrom svirao uoči i tijekom utakmica njegovih košarkaša. Svira, očekivano, najveći i najmasivniji među puhačkim instrumentima: tubu!
- Kad god bih ga pogledao dok izlazi s kolegama iz benda na parket, pomislio bih: "O moj Bože, kakav div?!" - rekao je Johnson, koji je porazgovarao s visokim studentom i saznao da je igrao košarku u srednjoj školi, i to do svoje 16. godine:
- Andrew je mladić koji nije igrao puno, no znamo da je igrao.
U dogovoru s Johnsonom Del Piero se primio posla i tijekom ljeta kod kuće u Texasu započeo proces fizičkih priprema za novu sezonu, u kojoj će se okušati u igranju košarke.
- Morao sam si stvoriti preduvjete da mogu trčati gore-dolje parketom, te pokušati pratiti niže i brže igrače. Teško je reći kamo bi me ova avantura mogla dovesti. Očito ću morati još malo pričekati da bih saznao - rekao je novopečeni košarkaš, kojem će tuba i dalje ostati osnovna preokupacija. Neobično je da je Del Piero uopće prestao s košarkom, s obzirom da je taj sport ima u genima: njegov otac Paul igrao je košarku u svojim sveučilišnim danima. Na mnogobrojna pitanja znatiželjnika "A što ne igraš košarku?" visoki bjeloputi momak prepoznatljivoga nogometnog prezimena očito više nije želio odgovarati. Tko zna, možda će LSU na kraju NBA draftu dati novoga dominantnog centra nakon Shaqa O'Neala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju