Sport

Komentari 9

Svi uz Ikera: Legendo, nogomet te treba, vratit ćeš se još jači

Svi uz Ikera: Legendo, nogomet te treba, vratit ćeš se još jači

Legendarni španjolski golman Iker Casillas (37) doživio je srčani udar i izvan je životne opasnosti. Vijest je to koja je potresla nogometni svijet, a sa svih strana slijevaju se poruke podrške golmanu Porta

Veliki zagrljaj Casillasu, drži se Iker, poručio je putem Twittera tenisač i veliki navijač Reala Rafael Nadal legendarnom golmanu Ikeru Casillasu koji je na treningu Porta doživio srčani udar. 

Iker Casillas (37) nalazi se izvan životne opasnosti u bolnici u Portu. On je jutros na trening stigao u ne baš dobrom stanju. Nije se osjećao dobro, a liječnici kluba su pravovremeno reagirali te su ga odvezli na hitnu gdje je ubrzo zbrinut. Imao je operaciju i sada se osjeća u dobro. Nasreću sve se dobro završilo, no sada je upitna njegova karijera. Sve je to potvrdio i njegov klub za nacionalnu televiziju.

Mnogi su mu navijači, bivši i sadašnji suigrači i klubovi poželjeli brz oporavak na društvenim mrežama.

Casillas je hospitaliziran, a pretpostavlja se da se ove sezone neće vratiti na teren. Pitanje je hoće li to biti i konačan kraj nogometne karijere, no mnogi žele njegov povratak.

Podršku mu je dao i Carles Puyol koji je mnogo puta kao kapetan protiv Casillasa igrao u El Clasicu, ali i sama Barcelona.