Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
33 komentara

Talijani: Milan sad ni ne može dovesti Olma, želi ga na ljeto

Zbog financijskog fair playa, klub bi najprije morao prodati Paquetu ili Susa kako bi oslobodio budžet. Milan želi postići dogovor s Dinamom, ali samo kako bi na vrijeme pobijedio konkurente i zakapario Danija za ljeto

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
33 komentara

U hrvatskom medijskom prostoru ta je priča već dobila predznak - gotova. Dani Olmo pred finalizacijom je transfera u Milan, a čak su objavljeni i detalji posla: Dinamu 20 milijuna eura plus bonusi plus postotak od idućeg transfera, a Daniju 2,5 milijuna eura godišnje plaće.

No, s druge strane Jadranskog mora dolaze drugačije informacije. Dakako, i talijanska je nogometna javnost upoznata s pregovorima između Milana i Dinama, ali priča je malo drugačija.

SVE DOGOVORENO? Dani Olmo odlazi za 20 mil. eura i plaću manju od Rebićeve

Tamošnji nogometni stručnjaci i novinari upućeni u transfere tvrde: Milan ne dovodi Olma u siječnju. Ne želi, pa i ne može.

Naime, na dolasku sjajnog mladog Španjolca najviše inzistira Zvonimir Boban, Olmo im je na radaru zadnjih mjeseci, ali Milan ga sada ne može dovesti. Odnosno platiti.

Foto: Mimmo Carriero/IPA, Igor Kralj/PIXSELL, Daniele Mascolo/Reuters

Zbog financijskog fair playa, klub bi najprije morao prodati Paquetu ili Susa kako bi oslobodio budžet. Prodati, ne poslati na posudbu.

Milan želi postići dogovor s Dinamom, ali samo kako bi na vrijeme pobijedio konkurente i zakapario Danija, koji bi došao na San Siro na ljeto.

GDJE ĆE DANI? Milan i Monaco u pregovorima s Olmom! Želi ga bivši izbornik

Dakako, i u toj priči postoje otvorena pitanja: Zašto ga Milan ne bi doveo na posudbu uz obvezu otkupa za godinu ili dvije, kad se oslobodi 'minusa' u proračunu momčadi? I što bi Olmov ostanak u Dinamu do ljeta značio za njegov status u momčadi, koju će Nenad Bjelica tijekom proljeća više-manje uigravati za ljeto i novi pohod na Ligu prvaka? S igračima na koje računa za ljeto...

Ne treba zanemariti ni faktor Eura. Olmo silno želi poziv izbornika "furije" i jedino mu je važno - igrati.

Naši partneri pišu
Message