Obavijesti

Sport

Komentari 14

Razlozi zbog kojih Rakitić želi u Inter: Serie A, Raquel i Basel

Razlozi zbog kojih Rakitić želi u Inter: Serie A, Raquel i Basel
1

Ugovor oko kojeg se još uvijek pregovara bi trajao do 2022. godine, a Ivan bi imao godišnju plaću od 6,5 milijuna eura. Dogovorena je odšteta od 40 milijuna eura, ali ostalo je utanačiti detalje o dinamici isplate i bonusima

VIDEO

Ivan Rakitić je danima jedna od glavnih tema u Italiji. Priča oko transfera u Inter se kotrlja i dalje, a nakon što je u srijedu Rakitića imala na svojoj naslovnici uz riječi 'Inter - Rakitić... Miriše na dogovor', Gazzetta dello Sport u četvrtak donosi i nastavak priče.

Za sada, prema pisanju ugledne talijanske novine, znamo da su Inter i Barcelona započeli pregovore i da je naš veznjak pristao na transfer. Novi su detalji da bi trebao potpisati do 2022. godine, a po sezoni bi zarađivao 6,5 milijuna eura.

Rakitić obožava Barcelonu, ali kao da su svi prije njega. Dugo traži novi ugovor, bio je strpljiv, ali dosadilo mu je čekati da se svi ostali izredaju. Zbog toga je krenuo razmišljati o odlasku. Pristao je na ponudu Intera zbog tri ključna razloga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:16

Tri su razloga presudila Rakitićevoj odluci

  • Napokon će zaigrati u Serie A, dvije je prilike već propustio. Prvu 2007. godine kada ga je htio Juventus, ali je na kraju otišao u Schalke. Druga je prilika stigla četiri godine kasnije. Ovoga ga je puta tražio Milan, ali Rakitić je završio u Sevilli u kojoj je na kraju bio kapetan i upoznao buduću suprugu.
  • Upravo je Raquel jedan od razloga zbog kojih Rakitić želi u Inter. Lijepu Španjolku privukla je ideja o životu u Milanu, gradu mode.
  • Treći razloge je taj što će Rakitić preseljenjem u Milano biti bliže svojoj obitelji u Baselu. Švicarski je grad od Milana udaljen nešto više od 300 kilometara, dok ga u Barceloni od roditelja, brata i sestre dijeli više od 1000 kilometara.

Transfer se dogovara pod velikom tajnošću. Iako se zna da su se predstavnici klubova sastali, teško je otkriti detalje koji su se događali iza zatvorenih vrata. Odšteta će biti 40 milijuna eura, ali Gazzetta piše da je ostalo dogovoriti detalje o dinamici isplate i bonusima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine