Obavijesti

Sport

Komentari 35

Talijanke u ekstazi! Borriello je dobio 'vrelu' okladu s Vierijem

Talijanke u ekstazi! Borriello je dobio 'vrelu' okladu s Vierijem
1

VELIKI PRIJATELJI Vieri je obećao kako će Borriellu priuštiti ljetovanje po svojoj organizaciji i trošku ukoliko Marco zabije najmanje 15 golova za Cagliari. Borriello ih već ima 16 pa su Talijanke u ekstazi...

VIDEO

Jednom prilikom u disko klub ušao je Marco Borriello i odmah ga je opkolilo deset žena. Zatim je nestao na dva sata i nismo mu mogli ući u trag. Vratio se umoran, kao da je igrao tri utakmice, prepričavao je jedan svjedok iz milanske diskoteke o avanturama tadašnjeg napadača Milana, Marca Borriella (34).

Robusni talijanski napadač u karijeri je promijenio 14 klubova i uvijek je bio poznat po tvrdoglavosti. Nitko nije pametniji od njega, a Talijani će reći - niti ljepši!

Marco na Apeninima važi za jednog od najvećih zavodnika koji može imati svaku ženu koju poželi. Nije on nekakav osrednji napadač - naime, Marco je 2007. godine igrajući za Genou bio treći najbolji strijelac Serie A iza legendarnih Del Piera i Trezegueta. 

To mu je dalo drugu šansu u Milanu, ali tamo ponovno nije ispunio očekivanja. Što zbog jake konkurencije, što zbog svog raskalašenog načina života, Marco je odlučio otići u Romu gdje također nije briljirao.

I nikome nije bilo jasno po kojim je referencama prešao na šestomjesečnu posudbu u Juventus 2012. godine koji se borio za naslov prvaka. U odlučujućoj utakmici za naslov protiv Cesene, Borriello je uzeo loptu i zabio za presudna tri boda.

Da pokaže tko je majstor! Danas se može zafrkavati igrajući za rasterećeni Cagliari...

Njegov veliki prijatelj je Christian 'Bobo' Vieri (43). Šmeker, kao i Marco, 'ptica selica'. Za razliku od Borriella, Vieri je bio ponešto ozbiljniji profesionalac koji je 2002. bio jedan od najboljih na svijetu.

- Uh, Ronaldo i ja smo u to vrijeme bili 'kraljevi noći'. Stalno smo bili vani i popilo se stvarno svašta i puno. No, njemu je bilo lakše. Bio je tada najbolji svjetski nogometaš i nije morao trenirati kao i svi mi ostali. Zapravo, jako je malo trenirao - prepričavao je svoje avanture bivši napadač Intera, Juventusa, Atletica i Milana.

Danas živi punim plućima i sve to uredno bilježi na svom Instagramu. 

 

Fuck the haters.... ✌🏾️✌🏾✌🏾✌🏾✌🏾 @i_heart_jazzma ❤️❤️❤️

A post shared by Christian Vieri (@christianvieriofficial) on

Marco i Christian uoči aktualne sezone napravili su okladu. Bobo ga je provocirao. 

- Želim ti sve najbolje u Cagliariju. Marco, ako zabiješ 15 golova ove sezone u Serie A, plaćam ti cijelo ljetovanje - ispalio je Vieri prethodnog ljeta.

Devet mjeseci kasnije... Ne, nitko još nije ostao trudan, nego je Marco zabio 16 komada u Serie A u 34 odigrane utakmice. Dodao je i četiri u Kupu.

Okruglih 20 je na kontu, a ima još prilike poboljšati taj učinak. Zabija u prosjeku svakih 128 minuta i jasno, Bobo Vieri izgubio je okladu.

- Borriello je dobio okladu, odigrao je fantastičnu sezonu. Vodim ga na ljetovanje -  rekao je talijanskim medijima Vieri prije nekoliko tjedana.

Što ih čeka po završetku sezone? Vrelo ljeto prepuno avantura, budući da su obojica veliki zavodnici kojima žene ne mogu odoljeti sve i da to požele, nemoralne ponude dvojici rasnih napadača nizat će se iz dana u dan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu