Obavijesti

Sport

Komentari 16

Ministar sporta blokirao Seriju A pa odlučio: Ipak će se igrati!

Ministar sporta blokirao Seriju A pa odlučio: Ipak će se igrati!
1

'Dijelim mišljenje s Damianom Tommasijem, predsjednikom Udruge talijanskih igrača i slažem se s njegovim prijedlogom da trebamo prekinuti ligu', rekao je ovog jutra talijanski ministar sporta pa se predomislio

VIDEO

Epidemija korona virusa u Italiji sve je jača, a nakon što su se utakmice Serije A zbog toga već igrale pred praznim tribinama, sada će se cijela liga trebala odgoditi. Bila je to želja ministra sporta Vincenza Spadafora koji je tom zabranom zaustavio utakmicu Parme i SPAL-a samo nekoliko trenutaka prije službenog početka (12:30 h).

Igrači su doslovno stajali u tunelu Tardini stadiona kada su došli suci i rekli im kako je ministar zatražio instant odgodu utakmica. Igrači su se okrenuli i vratili u svlačionice, a netko je izašao na teren pred prazne tribine i rekao vijest službenim osobama koje su već bile na klupama.

- Dijelim mišljenje s Damianom Tommasijem, predsjednikom Udruge talijanskih igrača i slažem se s njegovim prijedlogom da trebamo prekinuti ligu - rekao je ovog jutra ministar sporta i to s dugim pojašnjenjem:

- Nema smisla, ako već molimo građane da se suzdrže od mnogi stvari kako bismo spriječili širenje epidemije, riskirati zdravlje igrača, sudaca, trenera, navijača koji će se sigurno negdje skupiti kako bi gledali utakmice - rekao je pa nastavio:

- Ostale su federacije mudro odlučile da će ukinuti nogomet na nekoliko dana. Ne želimo čekati da se prvi igrač Serije A zarazi, želimo djelovati ranije  - rekao je.

No, nakon dodatnih konzultacija, odlučeno je kako će se utakmice ipak igrati. Konkretno, ova Parme i SPAL-a prebačena je na 13:45 h, ali naravno, pred praznim tribinama. I ostali parovi bi se trebali odigrati, ali tko zna što će još biti do navečer i najvećeg derbija Juventus - Inter.

OSTALI PAROVI SERIJE A:

Milan - Genoa (15:00)

Udinese - Fiorentina (18:00)

Juventus - Inter (20:45)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...