Obavijesti

Sport

Komentari 0

Talys prema Mađarskoj, Gorica dovela veznjaka iz Fiorentine

Talys prema Mađarskoj, Gorica dovela veznjaka iz Fiorentine

Goricu sam sa strane vidio kao vrlo ozbiljan klub, kao legitimnog kandidata za pozicije u vrhu tablice, rekao je Toni Fruk na predstavljanju, potpisao je ugovor o posudbi po 1+1 modelu

VIDEO

Hrvatski ofenzivac Toni Fruk (20) novo je pojačanje Gorice. Radi se o igraču Fiorentine koji je u Goricu došao na posudbu po modelu 1+1. Već je debitirao u pobjedi Gorice nad HUNS-om (4-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk predstavio novi gostujući dres

Pokretanje videa...

Novi gostujući dres Hajduka VIDEO

Fruk je prošlu polusezonu proveo na posudbi u drugoligašu Dubravi i oduševio. U 24 utakmice zabio je osam golova i dodao tri asistencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nakon što sam šest mjeseci proveo na posudbi u Dubravi, želio sam klub koji će za mene biti stepenica više, a Gorica to definitivno jest. Sad je na meni da se dokažem ovdje. Goricu sam sa strane vidio kao vrlo ozbiljan klub, kao legitimnog kandidata za pozicije u vrhu tablice. Na kraju prošle sezone nije bilo sreće, a moja je želja da u sezoni pred nama pomognem momčadi da budemo bolji i uspješniji - kazao je Fruk, koji je odabrao broj 16 na dresu.

Varteksove tragedije: Sabolčki poginuo uoči svadbe, Herjavec u Posedarju, sad je otišao i Sudec
Varteksove tragedije: Sabolčki poginuo uoči svadbe, Herjavec u Posedarju, sad je otišao i Sudec
Đurasek otišao kod Jovićevića, Šimić potpisao novi ugovor...
Đurasek otišao kod Jovićevića, Šimić potpisao novi ugovor...

Gorica i novi trener Krunoslav Rendulić stvaraju zanimljivu momčad za novu sezonu. Ranije su Gorici pristupili Fran Brodić (24) iz Kustošije, nekoć veliki talent Dinama i Club Bruggea, te golman Dominik Kotarski (21), koji je stigao iz Ajaxa na posudbu.

Osijek se, pak, izgleda, riješio problematičnog Brazilca Talysa (22). On bi trebao na posudbu u mađarski Honved, klub koji je jedva očuvao prvoligaški status.

Podsjetimo, Talys je na zimus na pripremama napravio nekoliko ekscesa i trener Nenad Bjelica odlučio ga je odstraniti iz momčadi. Talys je trenirao s drugom momčadi, ali nije mogao igrati 2. HNL jer je imao previše nastupa za prvu momčad u 1. HNL u istoj sezoni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...