Obavijesti

Sport

Komentari 97

Tanac: Sad je lako s Mamićem, on je najbolji sportski djelatnik

Tanac: Sad je lako s Mamićem, on je najbolji sportski djelatnik
2

MUDROST Od mog zadnjeg mandata Zdravko je sazrio, pa prošlo je 5-6 godina. Danas je najbolji sportski djelatnik u Hrvatskoj, a i šire, tepa mu Branko Ivanković

VIDEO

Od Ludogoreca smo sigurno bolji. Možda su oni sad u boljoj formi, ali nisu bolji od nas. Sličnu situaciju sam imao prije šest godina. Onda smo pobijedili Ajax u Amsterdamu, možemo slaviti i u Sofiji, optimističan je Branko Ivanković.

Dinamov trener po treći je put sjeo na klupu “modrih”. Na ispadanje iz Lige prvaka nadovezao je poraze od Hajduka i Černomoreca pa remi protiv Zadra...

- Rezultati i igre nisu na razini Dinamove momčadi. To ne treba skrivati. S ovakvim proračunom u HNL-u moramo biti uvjerljiviji. Moramo zabijati više golova, moramo puno bolje igrati - rekao je i nastavio:

- Mnogi prigovaraju da se igrači ne trude dovoljno, ali to nije istina. Vidim u njihovim očima želju za pobjedom, da opravdaju zašto igraju u Dinamu.

Tanac vjeruje kako će Dinamo danas biti puno bolji nego do sada.

- Ovo je ipak europska utakmica, naboj i motivi će biti veći. A primijenit ću recept od prije nekoliko godina, kad smo pobijedili Ajax. A to je da puno razgovaramo i da im radom na treningu podignem samopouzdanje jer to nam je naveći problem - otkrio je Ivanković.

Tad su u Dinamu igrali Modrić i Mandžukić...

- Ovo nije ništa slabija momčad, bez obzira na Modrića i Mandžukića. Imamo odličnu momčad, a i sam klub je na puno višoj razini nego onda. Tu su i dvije Lige prvaka, iskustvo... Ova momčad može igrati na toj razini - uvjeren je Dinamov trener.

'Sammir je Modrićev nasljednik, sada je drukčiji nego prije'

Iz te momčadi Sammir je još u Dinamu...

- Pa on je legitimni Modrićev nasljednik. Drukčiji je nego prije, ne mogu reći da se uozbiljio, ali po radu je pravi profesionalac. Evo, ima jake bolove, ali i dalje normalno trenira, ne traži popust, stisnuo je zube i trenira.

Još je u Maksimiru i Filhov najveći zaštitnik, Zdravko Mamić.

- Nakupilo se tu 5-6 godina iskustva, Zdravko je sazrio i sad je s njim lako raditi. Nema boljeg sportskog djelatnika u Hrvatskoj, a i puno šire - ocijenio je Ivanković.

Mamić je zaslužan za treći dolazak Tanca u Dinamo. Traje utrka s Jurčićem u broju dolazaka na klupu “modrih”.

- S tim nemam problema, to može eventualno smetati mojoj obitelji. Znao sam kamo idem i što me čeka, borit ću se do kraja.

S Krunom Jurčićem se nije dugo čuo.

- Nisam ga stigao nazvati, imam puno posla - dodao je Ivanković.

Mamić je naredio mobilizaciju: Zanima nas isključivo pobjeda

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna