Sport

Komentari 15

Tata i mama Kramarić: Stigli smo autom, naši će pobijediti

Tata i mama Kramarić: Stigli smo autom, naši će pobijediti

Kao majka, uvijek gledam samo da se nitko od naših ne ozlijedi, rekla je Danica Kramarić, Andrejova majka, dok je za taktiku i prognoze zadužen tata Josip. Kramarići su u Kalininigrad stigli autom, a obići će Rusiju

Andrej Kramarić jedan je od onih nogometaša koji će uvijek stati, popričati, ponuditi svoje mišljenje... Tako je odgojen, za to su zaslužni tata i mama Kramarić. Nakon ručka došli su u hotel pružiti podršku Andreju i našim dečkima.

- Ma, nemojte nas, nismo mi važni, najvažnije je da Hrvatska pobijedi - kaže tata Josip.

U Rusiju su stigli autom i obići će sve gradove. Hrvatsku će pratiti i u Nižnij Novgorodu i u Rostovu. Naravno, bili su i u Francuskoj prije dvije godine.

- Tada smo prošli 5000 kilometara. Jednom smo čak spavali i u autu - kaže tata Josip, koji je u nogometu od malih nogu. 

Za razliku od njega, supruga Danica nije baš takav stručnjak.

- Kao majka, uvijek gledam da se Andrej ne ozljedi. Ne samo on, da se ne ozljedi nitko od naših dečkiju. I vjerujem da ćemo pobijediti - kaže mama Danica.

Simpatični roditelji Kramarić stigli su odjeveni u hrvatske dresove. Naravo, Andrejove. I pridružili se tisućama hrvatskim navijača koji su uvjereni da će večeras slaviti samo jedna momčad - Hrvatska.

Sada napokon i ti možeš nositi majicice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Najčitaniji članci