Obavijesti

Sport

Komentari 117

Tata Šarić nije bio na utakmici: Sin i ja više ne komuniciramo...

Tata Šarić nije bio na utakmici: Sin i ja više ne komuniciramo...
3

Dario Šarić napokon je pronašao klub, potpisao za Cibonu, no u kući Šarićevih nema mira. Otac i sin uopće ne razgovaraju jer otac smatra da je sin loše odlučio

VIDEO

Dario Šarić napokon je pronašao klub, potpisao za Cibonu, no u kući Šarićevih nema mira. Otac i sin uopće ne razgovaraju.

- Cibona je bila velik klub, no danas nije. Dužni su posvuda, nemaju ni trenera ni momčad, gube po 30 razlike i očekuju od Darija, koji nije igrao mjesecima, da ih spasi. Ovo je bila najlošija opcija za njega - kaže tata Šarić, koji je želio da Dario ode u Split.

- To je klub s vizijom i trenerom koji je garantirao kvalitetan rad i napredak. No njegovi menadžeri su pod svaku cijenu željeli zaobići Split. A pouzdano znam da se javilo bar deset klubova koji su bili spremni platiti odštetu i ostaviti ga godinu dana u Splitu. No Danko Drakulić i Robert Jablan su ih redom odbili. Dok je Dario bio slobodan, zvali su me svaki čas, znala bi mi baterija na mobitelu iscuriti koliko smo pričali, no više ne zovu ni mene ni suprugu - tvrdi Predrag Šarić.

Ljutit je na sina jer naposljetku nije sudjelovao u pregovorima, a odnos između njih dvojice puknuo je nakon Darijeve prometne nesreće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kupio sam mu tog nesretnog terenca da bi mu bilo komotno i da bi na cesti bio siguran. Smio ga je voziti samo kad je ružno vrijeme i po danu, nikako po noći zbog policije, jer je auto presnažan za njegove godine. Iz Splita je bez našeg znanja bježao prijateljima iz škole i curama u Šibenik. Kaznio sam ga par puta, no to je izmaklo kontroli. Tako je i skrivio prometnu nesreću, prisjeća se Predrag Šarić.

- Čak je u jednom trenutku i digao glas na mene, pa sam mu rekao: ‘Odsad se sam brineš o karijeri’. Od tada se čuje samo s majkom. Sin i ja više ne komuniciramo.

Zabio osam koševa protiv Cedevite: Kao da sam tu puno dulje

Nisam imao tremu. Osjećam se kao da sam tu puno dulje, kao da pripadam ovdje od početka, rekao je Dario Šarić nakon debija za Cibonu u kojem je slavni zagrebački klub šokirao mlađeg brata Cedevitu 73-64. Zabio je osam poena, a imao je i pet asistencija, četiri skoka, te po jednu blokadu, osvojenu i izgubljenu loptu. Njegovi roditelji ostali su u Šibeniku, a na tribinama je bilo nekoliko njegovih prijatelja.

“Angažirao sam Drakulića i Jablana zato što znam 16 riječi engleskog”

Predrag Šarić dugo se sam brinuo o Darijevoj karijeri, no kad su se u igru uključili i strani klubovi, morao je angažirati menadžere.

- Ja znam 16 riječi engleskoga i ne mogu pregovarati s trenerima i predsjednicima Fenera, Reala, Barcelone... Nas je netko trebao zastupati, savjetovati, sastaviti ugovor, zaštititi Darijeve interese... Vjerovao sam tim ljudima, nisam očekivao da će nam raditi iza leđa.

Svaki otac zna najbolje

Napravio sam više individualnih treninga s njim nego svi treneri u KK Zagreb zajedno. To je kao da Anti Kosteliću i Jošku Vlašiću kažete da ne znaju što je najbolje za njihovu djecu.

O Darijevoj ogorčenosti

Dario mi je rekao: ‘Tata, više me nije briga za ništa, potpisat ću za bilo koga.

O problemima u koje je Dario upao

Dario je lutao, naše savjete nije prihvaćao i zbog toga je sve krenulo po zlu.

Kaže da ne treba Darijev novac

Imamo dva stana, dvije kuće koje iznajmljujemo i privatnu firmu za transport.

Boji se za sinovu budućnost

Dok smo mi vodili računa o njemu i njegovoj karijeri, sve je bilo u redu.

Uopće ne zna što je Dario potpisao

Jednoga dana ću javno izaći sa svim u novine, neka ljudi vide što se i kako kod nas radi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio