Obavijesti

Sport

Komentari 0

Team menadžerica 'vatrenih' delegatkinja Uefe u velikom finalu: Bila mi je iznimna čast

Team menadžerica 'vatrenih' delegatkinja Uefe u velikom finalu: Bila mi je iznimna čast
2

Zahvalna sam Uefi što je prepoznala moj dosadašnji rad te Hrvatskom nogometnom savezu koji mi je uvijek bio velika podrška - od Šukera koji me predložio za tu funkciju do Kustića koji daje maksimalnu podršku

VIDEO

Team menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari, delegirana je za najvišu dužnosničku funkciju u finalu Europskog ženskog nogometnog prvenstva u kojem je Engleska svladala Njemačku 2-1. 

Pokretanje videa...

Marijan Kustić VIDEO

Olivari je u ulozi delegata kontrolirala i nadgledala sve aspekte organizacije utakmice, a istu dužnost obnašala je i 2020. godine na finalnoj utakmici Lige prvakinja.

- Zaista je bila iznimna čast biti delegatkinja na ovom velikom finalu. Zahvalna sam Uefi što je prepoznala moj dosadašnji rad te Hrvatskom nogometnom savezu koji mi je uvijek bio velika podrška - od predsjednika Šukera koji me svojedobno predložio za funkciju delegatkinje do predsjednika Kustića koji daje maksimalnu podršku djelatnicima saveza kako bi i izvan Hrvatske dobro predstavljali naš nogomet -  izjavila je Olivari za službene stranice HNS-a. 

Osim na finalnoj utakmici, Olivari je bila delegatkinja na tri utakmice grupne faze te na polufinalnoj utakmici između Engleske i Švedske.

Finale je bilo vrhunac izvanrednog Europskog prvenstva:

- Uefa i Engleski nogometni savez (FA) uložili su iznimno puno truda kako bi ovaj EURO bio najbolji u povijesti. Okolnosti za finale nisu mogle biti bolje - kultni stadion, pune tribine i dvije velike nogometne nacije - pa je samim time i odgovornost da sve prođe na najvišoj razini bila velika. Drago mi je što je s te organizacijske strane sve zaista bilo u najboljem redu, na čemu treba čestitati Uefi kao organizatoru te FA-u kao domaćinu. Imam priliku često biti na velikim natjecanjima s muškom reprezentacijom te slobodno mogu reći da je, organizacijski gledano, ovo finale bilo na razini muških europskih i svjetskih prvenstava što je novi dokaz da ženski nogomet velikim koracima ide naprijed - zaključila je Olivari.

Hrvatski nogomet je na finalu predstavljao i dr. Zoran Bahtijarević, dugogodišnji liječnik hrvatske reprezentacije koji danas obavlja funkciju voditelja medicinskog odjela Uefe. Povjerenik za sigurnost HNS-a, Miroslav Marković, bio je časnik za sigurnost na utakmicama grupne faze natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani