Obavijesti

Sport

Komentari 16

TEAMtalk izabrao pet najboljih: Modrić četvrti, Tevez najbolji...

TEAMtalk izabrao pet najboljih: Modrić četvrti, Tevez najbolji...
4

Internetska stranica TEAMtalk izabrala je najboljih pet nogometaša protekle sezone u Premiershipu. Igrač godine po njihovom je izboru Carlos Tevez, a Luka je četvrti

VIDEO

Kako to obično biva na samom kraju svake sezone, brojni internetski portali i ostali mediji biraju najbolje igrače, momčadi, trenere i sve ostalo što ide uz nogomet. Nakon što su ostali to već davno obavili, na red je došao i engleski internetski portal TEAMtalk.com. Njihovi urednici i novinari su izabrali pet najboljih nogometaša u protekloj premierligaškoj sezoni.

Među njima je i Luka Modrić, no nije se našlo mjesta za najboljeg igrača u izboru profesionalnih nogometaša Engleske i Walesa, Garetha Balea. Najboljim igračem protekle sezone je proglašen Carlos Tevez koji je svojim golovima i kapetanskim autoritetom odveo Manchester City do prvog trofeja nakon 35 godina čekanja. 

Iako nisu našli mjesto u pet najboljih, TEAMtalk je posebno spomenuo igrače koji su zaslužili uglavnom pohvale tijekom protekle sezone, a to su Nasri, Adam, Dempsey, Baines i Kompany. 

Odmah iza fantastičnog Cityjeva Argentinca našao se Scott Parker, koji je s West Hamom ispao iz Premiershipa, no on je i jedan od igrača za kojeg se bore brojni engleski klubovi. Parker je i igrač godine u izboru Udruge sportskih novinara u Engleskoj. No sam Scott napomenuo je da su novinari tu titulu trebali dodijeliti Luki Modriću.

Na trećem mjestu je Nemanja Vidić za kojeg TEAMtalk piše da je najbolji stoper na Otoku te stijena u srcu Unitedove obrane. Njegovu kvalitetu potvrđuje i zanimanje najboljih svjetskih klubova, uključujući i Barcelonu.

Četvrti u njihovom izboru je Luka Modrić za kojeg pišu da je jedan od najzaslužnijih igrača zbog kojeg je Tottenham igrao četvrtfinale Lige prvaka te solidnu sezonu u Premiershipu.

'Hrvatski čarobnjak na meti je najbogatijih engleskih klubova na čelu s Manchester Unitedom, no kao navijač Tottenhama nadam se da će ostati još najmanje godinu dana. Ne samo da je tehnički izrazito nadaren, nego ima i trkačke kvalitete u rangu maratonaca. Dobro, možda bi trebao zabijati nešto više golova, no zamislite kakav bi tek onda to igrač bio. Tada bi vrijedio najmanje 50 milijuna funti', piše TEAMtalk.

Petoricu najboljih zatvorio je David Vaughan, vezni igrač Blackpoola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti