Obavijesti

Sport

Komentari 111

Telenovela HNL-a: Gorica odbila Osijek, Dinamov šoping u 'loksi' potiče lavinu u Gradskom vrtu

Telenovela HNL-a: Gorica odbila Osijek, Dinamov šoping u 'loksi' potiče lavinu u Gradskom vrtu

Osim uzbudljivog stanja na ljestvici, prava sapunica odvija se na bojnom, tržišnom polju. Dinamo je pokrenuo događanja transferom Petra Bočkaja, a sada su u igri još trojica nogometaša

VIDEO

Četiri kluba, poker asova u borbi za titulu hrvatske nogometne lige. Nikada u povijesti domaćeg prvenstva utrka za naslov nije bila toliko uzbudljiva. Uoči nastavka sezone, tri vodeća kluba imaju isti broj bodova i dijeli ih jedino gol razlika dok četvrti, ujedno i prvi pratitelj, diše za vratom njima u prednjem redu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Reakcija Željka Kopića na ždrijeb EL 10:23

A osim uzbudljivog stanja na ljestvici, prava sapunica odvija se na bojnom, tržišnom polju. Dinamo je u zimski prijelazni rok krenuo snažno pa zadao ozbiljan udarac Osijeku potpisavši Petra Bočkaja, jednog od najboljih igrača HNL-a i jednog od nositelja Osijekove igre posljednjih sezona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bjelica je rekao kako je Bočkajev transfer dijelom bila i njegova odluka. Osijek je krenuo u protuofenzivu pa je bacio udicu Dinamovu mladom talentu Dariju Špikiću, no, kako sada stvari stoje, pravi mamac tek bi mogao uslijediti. Bjelica je postavio nišane na Marina Leovca i vrlo rado bi ga htio u svojoj momčadi pa bi se uskoro i ta priča mogla odmotati.

Prema posljednjim informacijama, Leovac angažman u Dinamu polako privodi kraju. Uskoro bi trebao uslijediti raskid ugovora što mu otvara vrata da napusti Maksimir i preseli u Gradski vrt gdje bi ponovno, po treći put, surađivao s Bjelicom.

Zagreb: Utakmica GNK Dinamo i NK Osijek u 16. kolu Prve HNL

Osijek i Bjelica nadaju se takvom raspletu budući da su dobili odbijenicu Gorice za Kristijana Lovrića. Predsjednik Goričana Nenad Črnko istaknuo je kako klubovi u Hrvatskoj jednostavno nemaju tu financijsku moć da bi doveli igrača kao što je Lovrić te da ima nekolicinu ponuda iz inozemstva. A da se naslutiti da bi i Lovrić radije negdje van. Osijeku je navodno odbijena ponuda od 2,5 milijuna eura.

I pošto je Dinamo zagrizao za sjajnog Lukasa Kačavendu (18), ofenzivnog veznjaka Lokomotive koji je u mlađe kategorije Dinama stigao tamo 2017. godine pa odmah preselio na Kajzericu, i čini se da je trenutno prva opcija za pojačanje u nadolazećem periodu, moglo bi se odviti da, ako Kačavenda stigne, Dinamo popusti Osijeku i prepusti mu Darija Špikića.

Zagreb: Utakmica četvrfinala kupa između Lokomotive i Hajduka

Mladi Špikić uskoro će napuniti 23 godine i htjet će igrati više nego što sada igra u Dinamu, no pitanje je hoće li prihvatiti transfer u Osijek. Kako god, Dinamo bi dovođenjem Kačavende otvorio vrata i drugim transferima među ljutitim rivalima za naslov prvaka HNL-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...