Obavijesti

Sport

Komentari 9

Teniska Premier liga: Đoković i Ivanišević zajedno u momčadi

Teniska Premier liga: Đoković i Ivanišević zajedno u momčadi
3

Liga će se održavati za vrijeme kada nema mečeva u teniskom kalendaru, između 27. studenog i 14. prosinca, a imat će 24 susreta odigrana u četiri različita grada...

VIDEO

Nova teniska 'tvorevina'  nazvana 'International Premier Tennis League', pred svojom je debitantskom sezonom, a ždrijeb je u momčadi spojio 28, redom fantastičnih igrača i igračica. Momčadi 'Mumbai', 'Dubai', 'Bangkok' i 'Singapur' pune su zvijezda, a u jednoj momčadi može biti najviše 10 igrača. 

Vlasnici momčadi i organizatori ITPL-a, koje 'pod kontrolom' drži direktor lige i indijska zvijezda parova Mahesh Bhupathi, održali su ždrijeb u Dubaiju gdje je ukupno potrošeno 24 milijuna dolara ne bi li se osiguralo sve potrebno za sve četiri momčadi u četiri različita grada. 

- Imamo nekoliko nevjerojatno jakih momčadi. Od 28 igrača/ica koliko ih je u igri, imamo 21 Grand Slam pobjednika/ica, a od toga 14 sadašnjih i prijašnjih brojeva jedan na svijetu. Sve skupa je prilično jako - rekao je Bhupathi čija se liga velikim djelom bazira na uspješnoj 'indijskoj premier ligi' (IPL). 

Oko nove tvorevine mišljenja su u teniskom svijetu podijeljena pa ju tako primjerice Novak Đoković, koji je u istoj momčadi s Goranom Ivaniševićem, vidi 'fantastičnim konceptom', dok s druge strane, Roger Federer i 'nije tako siguran'. 

ITPL će se održavati za vrijeme kada nema mečeva u postojećem teniskom kalendaru, između 27. studenog i 14. prosinca, i imat će 24 susreta odigrana u četiri grada na Srednjem istoku i Aziji. 

  • Singapur
  • Tomas Berdych, Andre Agassi, Lleyton Hewitt, Serena Williams, Bruno Soares, Patrick Rafter, Daniela Hantuchova, Nick Krygios
  • Bangkok
  • Andy Murray, Jo Wilfred Tsonga, Victoria Azarenka, Daniel Nestor,Carlos Moya, Kirsten Flipkens
  • Mumbai
  • Rafael Nadal, Gael Monfils, Pete Sampras. Rohan Bopanna, Ana Ivanović, Sania Mirza, Fabrice Santoro
  • Dubai
  • Novak Đoković, Caroline Wozniacki, Goran Ivanišević, Janko Tipsarević, Nenad Zimonić, Malek Jaziri, Martina Hingis
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...