Obavijesti

Sport

Komentari 11

Terry: Nikad kao kapetan nisam igrao veću utakmicu

Terry: Nikad kao kapetan nisam igrao veću utakmicu
1

S kapetanskom trakom na ruci John Terry će u srijedu Engleze povesti u borbu za osiguravanje SP-a. Želi maksimalno pomoći svom izborniku

VIDEO

Dobijemo li Hrvatsku, osigurali smo Južnu Afriku, misao je kojom se vode engleski reprezentativci. Utakmica im je važna zbog toga, ali i zbog raščišćavanja nekih starih računa.
- Negdje u podsvijesti svima nam je još uvijek onaj poraz prije dvije godine i neće biti lako riješiti se tih misli. Ali razumijem želju našeg izbornika da na to zaboravimo. Ima pravo kada kaže da je ovo jedna nova era reprezentacije - kaže John Terry. Kapetan je otkako je Capello naslijedio McClarena, bit će i u srijedu navečer.
- Da, mislim da je ovo najveća utakmica koju sam dosad odigrao kao kapetan. I zato bi bilo idealno završiti posao što se tiče ovih kvalifikacijama u jednoj takvoj utakmici - rekao je Terry. Engleska će igrati na SP-u, samo čudo bi je moglo izbaciti, ali kapetan želi posao završiti čim prije.
- Ukoliko bi uspjeli već sada osigurati SP, izbornik bi imao dovoljno prostora da u preostale dvije utakmice isproba neke nove varijante, možda i neke nove igrače. I mi mu to želimo omogućiti - priča engleski kapetan, koji je sudjelovao i u visokoj pobjedi u Zagrebu.
- Otišli smo tamo i odigrali sjajnu utakmicu, pobijedili sa stilom. Bilo bi lijepo to ponoviti i tako se odužiti navijačima za razočaranje iz prošlih kvalifikacija - planira svoj idealni scenarij Terry. I njega su dan uoči utakmice pitali za mišljenje o Bilićevom komentaru da je "Engleska s Capellom izgubila engleski duh u igri".
- Slavena Bilića cijenim kao osobu i kao igrača koji je ostavio trag u engleskom nogometu. A istovremeno ne želim dolijevati ulje na vatru. Mi smo koncentrirani na igru, želimo pokazati što možemo na travnjaku. Ako Hrvati žele igrati psihološke igre, neka igraju - rekao je ponajbolji branič današnjice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku