Obavijesti

Sport

Komentari 5

Terziev: Ma Levski ima milijun problema, Hajduk će to proći

Terziev: Ma Levski ima milijun problema, Hajduk će to proći
3

Tko se ne bi volio vratiti u Hajduk? Baš mi je bilo lijepo u Splitu. Molio sam predsjednika da me pusti još šest mjeseci na posudbi, ali nije htio, rekao nam je Georgi Terziev

VIDEO

Georgi Terziev nalazi se na pripremama Ludogoreca u Austriji, ali se još uvijek nada povratku na Poljud te da će zaigrati u 2. pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu protiv sunarodnjaka iz Levskog.

- Vratio sam se u svoj klub s kojim me ugovor veže još godinu dana, čekam rasplet dogovora s Hajdukom, pa ćemo vidjeti što dalje. Predsjednik mi je rekao da Hajduk odbija platiti traženu odštetu (500 tisuća eura), pokušava je smanjiti, uskoro bi se trebalo znati više - rekao nam je Terziev, kojeg jako muči neizvjesnost. 

Hajduku bi dobro došao, ali Splićani ne žele platiti 500 tisuća eura odštete, u Ludogoretsu će teško do prilike, a ulazi u zadnju godinu ugovora i mora što prije riješiti svoj status. 

- Volio bi se vratiti na Poljud, tko se ne bi volio vratiti u Hajduk? Bilo mi je jako lijepo, vežu me lijepe uspomene, kad je dobra momčad, kad je klub sređen i kad imaš navijače kakve ima Hajduk - onda bi se svatko rado vratio. Baš mi je bilo dobro u Splitu i zato sam molio predsjednika da me pusti još šest mjeseci na posudbu,  jer bi me Hajduk sigurno otkupio ako uđe u Europsku ligu, ali on nije želio - kaže Terziev, koji se nada da će Hajduk proći Levski.

- Dobro poznajem igrače Levskog, ali oni su jako promijenili momčad, doveli puno novih igrača, a imaju i nekih problema u rukovodstvu. Sve je to veliki problem za klub duge i plodne povijesti koji je jako popularan u Bugarskoj. Imaju dosta dobrih igrača, ali veliko je pitanje kako će se oni u 15ak dana uspjeti uigrati i konkurirati Hajduku. Ja vjerujem da Hajduk može proći Levskog i da se može ove godine plasirati u Europa ligu. Volio bih biti dio te momčadi, ali ako ne, želim im svu sreću i uvijek ću navijati za njih. - rekao je Bugar.

U Hajduk je Terziev stigao na zimu, Ludo ga je posudio na šest mjeseci uz unaprijed dogovorene uvjete prodaje, no što zbog ozljede, a što zbog kartona, Terziev nije previše igrao. Hajduk je od Bugara tražio popust na cijenu otkupa od 500 tisuća eura, no za sada Bugari nisu pristali. 

- Ja na to ne mogu utjecati, moje je da treniram i čekam što će se klubovi dogovoriti. Ono što mogu ponoviti je da sam u Splitu uživao i da bi se rado vratio. Imali smo dobru momčad, sjajnu atmosferu, kako u svlačonici tako i na tribinama, nedostajao je samo rezultat pa da sve bude kako treba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...