Obavijesti

Sport

Komentari 2

Teška situacija za Cedevitu: Izgubila od Zenita u gostima

Teška situacija za Cedevitu: Izgubila od Zenita u gostima
1

Ovoga puta Cedevita se dobro držala tek u prvoj četvrtini koju je dobila 26-20. Do poluvremena je nekako držala priključak, no u nastavku susreta se 'raspala' i na koncu upisala težak poraz...

VIDEO

U susretu 2. kola H skupine TOP 16 Eurokupa košarkaši Cedevite su izgubili na gostovanju u St. Peterburgu od Zenita 84-98 upisavši i drugi poraz u skupini.

U prvom kolu Top 16 faze Cedevita je kod kuće poražena od MoraBanc Andorre 81-87. Zagrepčani su u toj utakmici na početku četvrte četvrtine bili na -17 i onda su uspjeli izjednačiti, da bi naposljetku upisali poraz zbog grešaka u zadnjoj minuti. Zenit je pak gostovao kod Uniksa, gdje je tijesno poražen 67-68.

Ovoga puta Cedevita se dobro držala tek u prvoj četvrtini koju je dobila 26-20. Do poluvremena je nekako držala priključak, no u nastavku susreta se 'raspala' i na koncu upisala težak poraz primivši čak 98 koševa.

Cedevita je u Rusiju putovala bez trenera Slavena Rimca koji je utakmicu propustio zbog lakše upale pluće, pa je momčad vodio Teo Čižmić. Nije bilo niti ozlijeđenih centara Marka Banića i Karla Žganeca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što je Zenit poveo 4-0, Cedevita je uzvratila s osam koševa u nizu i održala prednost do kraja četvrtine koju je dobila 26-20. U drugoj dionici domaćin je okrenuo rezultat i taj dio igre dobio sa 10 razlike. Zenit je u prvom poluvremenu pogodio samo 6 od 21 trice, ali je imao i 13 napadačkih skokova. Treća dionica je također otišla na stranu ruskog sastava (22-18), a u posljednjoj četvrtini Zenit je imao čak 19 razlike. Rusi su na koncu pogodili 14 trica i imali su 35 skokova pri čemu 16 u napadu.

Zenit su do pobjede predvodili Sergej Karasev sa 19 koševa, Marko Simonović sa 18, te Jalen Reynolds sa 14 koševa, dok su kod Cedevite najefikasniji bili Jacob Pullen sa 18 i Justin Cobbs sa 16 koševa.

U idućem kolu Cedevita gostuje kod Uniksa 16. siječnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?
NOVA GENERACIJA

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?

Ah, ti Millennialsi. To je generacija koja nameće trendove, stoga je i među najvećim potrošačima, pokazalo je istraživanje agencije Pew Research. Obuhvaća sve rođene između 1980. i 2000. godine

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?
FOTOSTARENJE

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?

Mnogi misle da je kožu potrebno mazati zaštitnom kremom samo kada su na plaži, no sunce oštećuje kožu i pri svakodnevnom izlaganju. Zato se trebate zaštititi i pri najmanjem izlasku na sunce, čak i za oblačnih dana
Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae
PROMO

Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae