Obavijesti

Sport

Komentari 41

'Teško ću motivirati igrače za Varaždin nakon Real Madrida'

'Teško ću motivirati igrače za Varaždin nakon Real Madrida'
1

Čeka nas teška utakmica s Varaždinom. Čini se čudno, ali imali smo ogromno pražnjenje nakon Reala. Takve utakmice su neugodne za psihu, rekao je Jurčić

VIDEO

Nogometaši Dinama nakon nogometne bajke s Realom u Ligi prvaka okreću se domaćim obvezama. U subotu im u goste dolazi Varaždin u 8. kolu HNL-a.

- Sutra nam stiže Varaždin i čeka nas teška utakmica. Čini se čudno, ali imali smo ogromno pražnjenje prije dva dana. Takve utakmice su neugodne i teške za psihološku pripremu - rekao je trener Dinama Kruno Jurčić.

Čeka nas teška utakmica s Varaždinom. Imali smo ogromno pražnjenje protiv Reala

Nakon deveterostrukog europskog prvaka na Maksimir stiže posljednjeplasirana momčad lige Varaždin koju su ove sezone napustili mnogobrojni igrači i trener Samir Toplak.

- Varaždin ima svoje probleme. Promijenili su trenera, imaju puno novih igrača i velikih iznenađenja. Imaju puno klinaca bez HNL iskustva. Trener Kocijan je Osimov učenik, promovirat će nove ideje - rekao je Kruno i najavio neke promjene u momčadi kako bi 'europski' igrači dobili zasluženi odmor.

- Ući ćemo s rotacijom, imamo 16, 17 igrača koji izvlače utakmice. Osvježit ćemo napadački red. Ići ćemo što prije u realizaciju, želio bih demonstrirati što atraktivniji nogomet - kaže Jurčić.

Teže je motivirati momčad protiv Varaždina nego protiv Reala, govorio sam to i prije Lige prvaka

Veći izazov od pobjede je motivirati igrače nakon utakmice s velikim Realom.

- Teže je motivirati momčad protiv Varaždina nego protiv Reala. Moramo puno raditi kroz hrvatsko prvenstvo i održavati atmosferu kako ju ne bi remetili u svlačionici.

Jurčić se nije mogao još jednom ne osvrnuti na utakmicu s 'kraljevskim klubom'.

Ponosan sam, ali nisam sretan. Moramo ostati skromni, svjesni naših kvaliteta ne smijemo podcijeniti suparnike

- Ponosan sam, ali nisam sretan. Lijepo je slušati pohvale, apetiti nam rastu preko noći, ali moramo ostati skromni, svjesni naših kvaliteta ne smijemo podcijeniti naše suparnike - rekao je Kruno koji je bio iznenađen napisima o pomoći bioenergetičara.

Na Maksimir se u srijedu nakrcalo oko 28 tisuća ljudi, a Jurčić je u šali poželio istu posjetu za Varaždin.

- Dobili smo protiv Reala klijentelu koja je popunjavala Maksimir. Imali smo ljude iz svih krajeva Hrvatske. Tek trebamo doći na standard da nam ti isti dolaze na HNL. Velika je razlika kad igrač igra pred prepunim tribinama i probranom klijentelom - izjavio je Jurčić i osvrnuo se na interes Juventusa za mladog Matea Kovačića.

- Tražili su ga i prije u mlađim kategorijama. Moramo kod Kove paziti na tjelesnu izgradnju. On još raste, moramo mu dozirati minutažu. Kova je dečko s nogama čvrsto na zemlji, veliki je to preduvjet da stasa u velikog igrača obzirom na talent.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'