Obavijesti

Sport

Komentari 4

Tevez: Baš mi se i ne sviđa kako Mancini vodi momčad

Tevez: Baš mi se i ne sviđa kako Mancini vodi momčad
1

Subotnji mančesterski derbi, koji se igra u domu "građana" u sklopu 35. kola Premiershipa, počeo je s, kako to obično biva, folklorom prepucavanja

VIDEO

U središtu se ponovno našao Carlos Tevez, argentinski napadač koji je dres Uniteda zamijenio Cityjevim. Kao što je to bio slučaj pred ogled u Carling Cupu (Tevez zabio sva tri gola u porazu 4-3 iz dviju utakmica), tako se i sada počelo iznositi prljavo rublje na uvid javnosti.
Branič "crvenih vragova" Rio Ferdinand tako podsjeća da je Tevez bio primoran napustiti klub jer se nije zalagao na treninzima.
- On je zanimljiv lik. Kada je igrao za nas štedio je svu energiju za utakmice. Shvaćate? Nije se previše angažirao na treninzima. Naporno je radio tek u teretani, u tom je smislu bio pravi profesionalac, ali sve je bilo usmjereno prema utakmicama, ne i treninzima s ostatkom momčadi. Tako se ne radi - "povjerio" se medijima Ferdinand.
Tevez se, zanimljivo, ovaj put nije želio spuštati na razinu komunikacije koja stiže s Old Trafforda. Štoviše, nahvalio je njihova napadača Waynea Rooneyja riječima "najbolji je na svijetu i bila je privilegija igrati uz njega", za razliku od nekih prijašnjih susreta kada nije šutio, pa je Garyja Nevillea nazvao "moronom". Strelice "otrova" okrenuo je Tevez ovaj put u smjeru svojega kluba, preciznije, na udaru se našao menadžer Roberto Mancini.
- Igrači nisu zadovoljni načinom na koji nas vodi. Znate, kraj sezone je ovdje, svi smo umorni, a očekuju nas naporne utakmice. On svejedno traži dva treninga dnevno što ja nikako ne mogu shvatiti. Ali, da se razumijemo u potpunosti, on je menadžer, a ja igrač. Njegova je posljednja i ja s time nemam problema.
Podsjetimo da je United trenutačno drugoplasirana momčad Premiershipa (73) s bodom manje i utakmicom više od vodećeg Chelseaja. City se nalazi na četvrtom mjestu (62), onom koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka, a Carlos Tevez za sada na kontu prvenstvenih golova ima brojku 21.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'