Obavijesti

Sport

Komentari 20

Napadači se bune: Tevez nije želio ući u igru, a Džeko izaći

Napadači se bune: Tevez nije želio ući u igru, a Džeko izaći
6

U vrhunskom klubu se ne smije dogoditi da igrač odbije ući i pomoći suigračima, rekao je trener Cityja nakon što je Carlos Tevez odbio ući u igru protiv Bayerna

VIDEO

Argentinski napadač Carlos Tevez izazvao je novi incident nakon kojeg će mu vjerojatno zauvijek biti zatvorena vrata Manchester Cityja. Lanjski kapetan ''građana'' odbio je ući u igru tijekom utakmice protiv Bayerna u Münchenu u drugom kolu Lige prvaka.

Bavarci su lakoćom pobijedili City na Allianz Areni 2-0, a menadžer gostiju Roberto Mancini počeo je utakmicu s Tevezom na klupi. Već u prvom poluvremenu Englezi su gubili 2-0 i nakon desetak minuta u drugom poluvremenu Mancini je želio nešto mijenjati u napadu kako bi pokušao uloviti zaostatak.  Pravi čovjek za to trebao je biti Tevez, no kad ga je u 55. minuti želio uvesti u igru, Argentinac je odbio ući.

- Razočaran sam jer se radi o Carlosu. U vrhunskom klubu se ne smije dogoditi da igrač odbije ući i pomoći suigračima. Ono što sam rekao Carlosu će ostati između nas. Ali, ako želimo napredovati kao momčad, Tevez više ne smije igrati za nas. On je za mene završena priča - rekao je šokirani Mancini nakon utakmice u Münchenu.

No tu nije kraj problemima u Cityju, koji je prepun problematičnih zvijezda. Pogotovo se to odnosi na napadače. Mjesecima već probleme Talijanu radi Mario Balotelli, Tevez se uglavnom ponaša kao razmaženo derište, a od jučer probleme bi mogao početi stvarati i Edin Džeko. On je, naime, nezadovoljno klimao glavom nakon što ga je Mancini odlučio zamijeniti Nigelom de Jongom u 55. minuti.

- Bio je razočaran što izlazi iz igre, ali odigrao je lošu utakmicu. Ovo mu je posljednji put da se tako ponaša - komentirao je Mancini Džekinu reakciju. Bilo bi zanimljivo kako bi izgledala zamjena da je nezadovoljni Tevez ipak odlučio ući u igru umjesto nesretnog Džeke.

Tevez: Nikad nisam odbio zaigrati

Argentinski napadač oglasio se priopćenjem povodom incidenta na utakmici s Bayernom.

"Želim se ispričati svim navijačima Manchester Cityja s kojima sam uvijek imao dobar odnos, za bilo kakvo nerazumijevanje koje se dogodilo u Münchenu. Oni znaju da uvijek dajem sve od sebe za klub kada sam na travnjaku. U Münchenu u utorak zagrijavao sam se i bio sam spreman za igru. Ovo nije pravo vrijeme da ulazim u detalje zašto se to nije dogodilo, ali želim istaknuti da nikad nisam odbio zaigrati. Došlo je do konfuzije na klupi i vjerujem da je moja pozicija pogrešno shvaćena. Gledajući prema naprijed, spreman sam igrati kada je potrebno i ispuniti svoju obvezu"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...
PRVI POTEZI DINAMA

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...

Plus+ Tibor Halilović u utorak je saznao da mu Dinamo neće ponuditi novi ugovor. Mahir Emreli dobio je ponudu i uskoro odlazi. 'Modri' će otkupiti Nikolu Čavlinu pa ga poslati u Osijek

HNL transferi: Bivši igrač Rijeke i Dinama otišao u srpski klub
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bivši igrač Rijeke i Dinama otišao u srpski klub

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli  Francuze
EVO TKO NAS ČEKA

Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli Francuze

Egipat nas je porazio prije dvije godine, a Argentina je tradicionalno mučila naše rukometaše. Iz posljednjeg pota smo mogli proći bolje. Čeka nas Bahrein koji puno ulaže u rukomet i prava je prijetnja