Obavijesti

Sport

Komentari 0

Težak udarac za Srbe: Jedan od najboljih na svijetu otpao za EP

Težak udarac za Srbe: Jedan od najboljih na svijetu otpao za EP

Srednji vanjski Veszprema Petar Nenadić ozlijedio je butni mišić te otpao do kraja godine, a šanse su gotovo nikakve da se oporavi i pripremi za prvenstvo

VIDEO

Španjolski trener Toni Gerona preporodio je srpsku rukometnu reprezentaciju. Najblaže rečeno, dočekao ga je kaos. Neki igrači su bojkotirali, drugi su se međusobno svađali. No, u kratkom roku je sve posložio. Nagovorio je najboljeg igrača Petra Nenadića (35) da se vrati u reprezentaciju, vratile su se i ostale zvijezde te je ustalio momčad i plasirao se na Europsko prvenstvo.

Ipak, stigle su loše vijesti samo nešto više od mjesec dana uoči početka Eura. Srbima se ozlijedio Petar Nenadić i gotovo sigurno nećemo ga vidjeti u Mađarskoj i Slovačkoj sljedeće godine. Nenadić je jedan od najboljih igrača na svijetu, a to je sigurno dobra vijest za Hrvatsku. Podsjetimo, Srbija će u prvom krugu EP-a u skupini igrati protiv Francuske, Hrvatske i Ukrajine. 

Srednji vanjski Veszprema ozlijedio je butni mišić te otpao do kraja godine, a šanse su gotovo nikakve da se oporavi i pripremi za prvenstvo. 

Nenadić je lider i najbolji igrač ove reprezentacije, a uz to i jedan od najboljih na svijetu. Sama za sebe govori činjenica da je 2019. godine, pored zvijezda kao što su Sagosen, Hansen, Duvnjak, dobio nagradu za najboljeg igrača Europe. 

Zadar: Polufinalna utakmica Final 4 SEHA Lige Telekom Veszprem - Meshkov Brest

Ipak, tada jedno vrijeme nije nastupao za reprezentaciju zbog sukoba s izbornikom Peruničićem. No, španjolski trener uspio ga je smekšati te ga vratiti. 

- Kad sam dobio ponudu, mnogi su me zvali i rekli da sam lud, znam li uopće koji je njihov mentalitet. No mislim da ćemo napraviti dobre stvari. Imao sam sreću da tijekom karijere surađujem s brojnim igračima s Balkana, ne samo iz Srbije, već i iz Hrvatske, BIH i Slovenije. Oduvijek sam s njima imao odličnu suradnju i zbog toga se nisam dvoumio - kazao je ovaj sveučilišni profesor po dolasku na klupu Srbije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'