Obavijesti

Sport

Komentari 56

The Sun: Ramsey "pokopao" Whitney, Gadafija i Bin Ladena

The Sun: Ramsey "pokopao" Whitney, Gadafija i Bin Ladena
2

The Sun piše o bizarnom podudaranju Ramseyevih golova sa smrću poznatih. Svaki put kad Aaron zabije, netko umre. Počelo je s Bin Ladenom, završilo s Whitney...

VIDEO

Engleski mediji bizarno su povezali veznjaka Arsenala Aarona Ramseya sa smrću legendarne pjevačice Whitney Houston. No ne samo s njom, već i sa smrću svjetskih vođa i osnivača Applea.

Tako The Sun piše da svaki put kad Ramsey zabije gol, umre poznata ličnost. Sve je počelo u svibnju prošle godine kad je Ramsey zabio Manchester Unitedu. Dan nakon toga američki marinci ubili su teroristu Osamu Bin Ladena.

"Prokletstvo" Aarona Ramseya se nastavilo. Sljedeći na redu bio je osnivač Applea Steve Jobs koji je preminuo tri dana nakon što je Ramsey zabio Tottenhamu u Premiershipu.

Gol Marseilleu u Ligi prvaka "srušio" je libijskog vođu Moamera Gaddafija koji je preminuo samo dan nakon što je Ramsey slavio gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Internetom kruži neprovjereni podatak o golu Aarona Ramseya rezervama iz 2006. godine dok je igrao za rezerve Cardiff Cityja. Nakon par dana smaknut je irački diktator Saddam Hussein.

- Brinem se da bi Ramsey mogao početi zabijati više, a onda bi situacija mogla izmaći kontroli - napisao je navijač na forumu.

U bizarnom povezivanju Ramseyevih golova i smrti poznatih osoba može se naći i svjetla točka. Britanci su to nazvali "prokletstvo Aarona Ramseya", a što bi tek bilo da je to "prokletstvo Cristiana Ronalda"...

Prokletstvo Aarona Ramseya:

Ramsey zabio Unitedu 1/5/11 - 2/5/11 - ubili Bin Ladena

Ramsey zabio Tottenhamu 2/10/11 - 5/10/11 umro Steve Jobs

Ramsey zabio Marseilleu 19/10/11 - 20/10/11 ubijen Gadaffi

Ramsey zabio Sunderlandu 11/2/12 - 11/2/12 umrla Whitney

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića