Obavijesti

Sport

Komentari 0

Tip dana: Bacač Alex Wood je previsoka prepreka za Miami

Tip dana: Bacač Alex Wood je previsoka prepreka za Miami
1

Startni bacač Bravesa je jednostavno odličan. Odrađuje sjajan posao, a u zadnjih pet startova je upisao 0,90 ERA. Ovdje ćemo gledati utakmicu na mali broj poena

VIDEO

Što Atlanta (83-52) radi protivnicima na svom terenu je već pomalo bizarno. Oni jednostavno odbijaju izgubiti na Turner Fieldu. Posjeduju 49-18 omjer i pobijedili su svih pet domaćih utakmica u nizu koje su iza njih. Protivnicima su u tom periodu dopustili sveukupno osam runova, a sinoć su nastavili niz pobjeda i svladali Miami (49-85) s rezultatom 5:4 nakon dva produžetka.

- Mi imamo jako dobru ekipu i nikada neće biti jedan igrač svaku noć najbolji. Uvijek netko iskoči, a to sam večeras bio ja - rekao je B.J. Upton koji je opalio walk-off udarac u tom 11-om inningu i donio Bravesima pobjedu.

Miami ne zna više kako dobiti Bravese u Atlanti i zbilja im nije lako, a Bravesi su ih u Atlanti pobijedili četiri puta u zadnjih pet utakmica i tri puta za redom.

Domaćini će danas na mound poslati Alexa Wooda (3-2; 2,27 ERA) koji je također pomalo nevjerojatan otkako se ustabilio u rotaciji Bravesa. Wood je u prošlom mjesecu bacao pet utakmica i sveukupno ostvario 0,90 ERA što je zbilja fenomenalno.

U zadnjem startu je još jednom bio uspješan kada je protiv solidne udaračke ekipe Cleveland Indiansa odradio gotovo šest izmjena i nije dopustio niti jedan run. Jedini problem je bila kontrola bacanja, te je prošetao četvoricu udarača.

Najbolje od svega je za njega to što je na Turner Fieldu još bolji gdje ima sjajni 1,88 ERA i u zadnja tri starta na tom stadionu on je prepustio samo jedan jedini run. Zadnji put kada je bacao protiv Miamija je odradio fenomenalan posao i kroz šest izmjena im je dopustio samo dva hita, a to je sve bilo naravno na Turneru.

Gosti će se pouzdati u Nathana Eovaldija (2-5; 3,76 ERA) koji nikako da dobije tu pobjedu. Upisao je tri poraza za redom, u jednom od startova je zbilja bio očajan, no u zadnja dva je odradio jako dobar posao kada je u svakom od tih startova prepustio samo po dva runa, no jednostavno očajna napadačka Miami Marlinsa je napravila svoje i ponovno ga nisu podržali.

U gostima posjeduje 3,24 ERA, a vrijedi napomenuti kako je u popodnevnim utakmicama odradio odličan posao i upisao 1,71 ERA. Protiv Bravesa ima 0-1 omjer, ali 2,79 ERA što je jako dobro.

Prognoza: Zbroj poena 7,5 Tip: manje

Domaćini će danas na mound poslati Alexa Wooda (3-2; 2,27 ERA) koji je pomalo nevjerojatan od kako se ustabilio u rotaciji Bravesa. Wood je u prošlom mjesecu bacao pet utakmica i sveukupno ostvario 0,90 ERA što je zbilja fenomenalno. U zadnjem startu je još jednom bio uspješan kada je protiv solidne udaračke ekipe Cleveland Indiansa odradio gotovo šest izmjena i nije dopustio niti jedan run. Jedini problem je bila kontrola bacanja, te je prošetao četvoricu udarača. Najbolje od svega je za njega to što je na Turner Fieldu još bolji gdje ima sjajni 1,88 ERA i u zadnja tri starta na tom stadionu on je prepustio samo jedan jedini run. Zadnji put kada je bacao protiv Miamija je odradio fenomenalan posao i kroz šest izmjena im je dopustio samo dva hita, a to je sve bilo naravno na Turneru. Napad Miamija ima velikih problema i to od samog početka sezone, a u zadnje vrijeme je to postalo kritično. Dakle, kroz zadnjih deset utakmica su prebacili marginu od 3,0 samo jednom i to je bilo sinoć kada su ostvarili četiri runa. Kroz zadnjih deset su upisali prosjek od samo 1,78 runova po utakmici i .171 udarački prosjek, zbilja loše i očito je kako je napad u raspadnom stanju. Startni bacači Bravesa na Turneru imaju 2,74 ERA. Wood je prema svemu ovome jednostavno na većoj razini od njih i ima daleko više motiva od Marlinsa koji ne mogu dočekati kraj sezone i da se konačno završi ova agonija. Kako Atlanta ima samo 3 overa u zadnjih 10 utakmica, i ovdje je najizglednije da ćemo gledati utakmicu na mali broj poena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe