Obavijesti

Sport

Komentari 62

Tjedan istine za 'bile': Slaven, Kup pa derbi protiv Dinama...

Tjedan istine za 'bile': Slaven, Kup pa derbi protiv Dinama...
1

Hajduk prvo dočekuje izravnog konkurenta za vrh ljestvice, Slaven Belupo. Potom Splićani igraju u Kupu u Slunju. Vrhunac je derbi protiv Dinama na Maksimiru...

VIDEO

Pred Hajdukom je tjedan u kojem će odigrati tri utakmice, od kojih bi svaka u slučaju negativnog ishoda mogla izazvati nove potrese. I dok se ogled 1/16 finala Kupa u Slunju smatra formalnošću i nitko i ne pomišlja na eventualno ispadanje, domaći ogled s izravnim konkurentom za vrh ljestvice Slaven Belupom, te gostovanje kod Dinama u Maksimiru veliki su izazov.

Pitanje je što Splićani mogu pokazati u naredna dva derbija, pogotovo kad se uzme u obzir da su u zadnje četiri utakmice, protiv Lokomotive, Osijeka, Rijeke i Intera osvojili svega dva boda. Može li Mišo Krstičević dignuti svoju iscijeđenu i desetkovanu momčad s četvrtog mjesta ili će nakon derbija sa Slavenom i Dinamom Hajduk izgubiti priključak na vrhu ljestvice. Pet je momčadi koje konkuriraju za tri vodeća mjesta, a Dinamo, Slaven i Split su u ovom trenutku i u boljoj poziciji i u boljoj formi.

Splićani su svjesni koliko im je važna pobjeda nad Slaven Belupom, stoga pokušavaju sve probleme koje ih muče gurnuti pod tepih, a pokrenuli su i akciju ''Posjetom Poljudu protiv nepravdi'' kojom u nedjelju navečer na tribine žele privući što veći broj gledatelja i na taj način pokazali ''što navijači Hajduka misle o svemu što se događalo u Maksimiru, na Kantridi, pa i u subotu u Zaprešiću'', kada su po njihovom mišljenju drastično oštećeni.

Hajduk se bori za financijsko ozdravljenje

U sjeni prve momčadi, koja je uvijek u fokusu javnosti, nova uprava Hajduka vodi bitku za financijsko ozdravljenje kluba. Jedan od prioriteta je novi ustroj kluba. Kada je stupao na funkciju, novi predsjednik Marin Brbić najavio je radikalan zaokret u poslovanju. Najavio je kako će Hajduk biti moderno organiziran klub s četiri odjela. 

Prvog čovjeka za sportski dio već je izabrao, sportskim je direktorom imenovao Sergija Krešića. Jučer su raspisani natječaji za tri preostala mjesta, za mjesto voditelja odjela općih i financijskih poslova, mjesto voditelja logistike, te voditelja marketinga i prodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače