Obavijesti

Sport

Komentari 15

Tko će na vruću klupu 'crvenih vragova': Zizou je ipak otpao?

Tko će na vruću klupu 'crvenih vragova': Zizou je ipak otpao?

Nakon poraza od Watforda (4-1) čelnici Manchester Uniteda dali su otkaz Oleu Gunnaru Solskjaeru te je v.d trenera trenutno njegov pomoćnik i bivši igrač 'crvenih vragova' Michael Carrick, a novi trener se čeka

VIDEO

Očito nema sumnje jer sadašnjem treneru PSG-a Mauriciju Pochettinu s koeficijentom 1.25 gledaju u leđa svi ostali mogući treneri Manchester Uniteda, a iza njega je menadžer Leicestera Brendan Rodgers na čiji je dolazak koeficijent 4!

Službeno: Solskjaer dobio otkaz
Službeno: Solskjaer dobio otkaz

Jednostavno u 'crvenim vragovima' nisu mogli dati više kredita Oleu Gunnaru Solskjaeru koji je na klupi Manchestera tao proveo 168 utakmica u kojima je slavio 92 puta, 35 puta remizirao i 41 puta izgubio, a krenuo je kao v.d trenera u prosincu 2018. godine i tad je u 19 utakmica 14 puta slavio što je bilo dovoljno da se čelnici Uniteda odluče kockati i daju mu ugovor.

Premier League - Watford v Manchester United

Nakon skoro tri godine morao je otići, a na njegovo je mjesto došao Michael Carrick koji mu je bio pomoćni trener, a mnogi postavljaju pitanje koliko će se promijeniti ta igra s obzirom na taj potez. No, drugog rješenja trenutno nema, a ako je vjerovati kladionicama, upravo je Carrick treći favorit za stalni ostanak te je na to koeficijent pet. 

VIDEO Pogledajte nevjerojatnu glupost stopera od 87 mil. eura
VIDEO Pogledajte nevjerojatnu glupost stopera od 87 mil. eura

Spominjalo se kako bi mogao doći i Zinedine Zidane, ali prema pisaju španjolskih medija to on ne želi, kao što ni njegova supruga ne želi selidbu na Otok. Na njegov je dolazak koeficijent osam, kao i na dolazak Erika Ten Haga, sadašnji trener nizozemskog Ajaxa.

Spominju se još i Ralf RangnickLaurent BlancSteve Bruce, ali na njihove je dolaske prema kladionicama koeficijent oko 10 te je vjerojatnije da će novi menadžer 'crvenih vragova' biti netko od prije spomenutih trenera. Bilo kako bilo, tko god sjedne 'na užarenu klupu' imat će težak zadatak, a trenutno očajnu igru treba prodrmati. Jer tu su Cristiano Ronaldo, Bruno FernandesPaul PogbaMarcus RashfordJadon SanchoDavid de Gea, - to su imena koja prije sezone i ne bi smjestili na osmo mjesto tablice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu