Obavijesti

Sport

Komentari 2

Tko će najviše nedostajati navijačima u Engleskoj?

Tko će najviše nedostajati navijačima u Engleskoj?
6

Iako je Premiership posljednjih godina većini nogometaša omiljeno odredište, ima i onih koji odlaze s Otoka. Englezi su napravili TOP 6...

VIDEO

Na Otok su dosad stigli Deco, Modrić, Bosingwa, Giovanni Dos Santos... No ima i onih koji su se oprostili od Premiershipa i svoju će karijeru nastaviti izvan, po mnogima, najatraktivnije lige na svijetu. Po izboru engleskih novinara, najveća zvijezda među njima je novi igrač Milana Matthieu Flamini, kojem je istekao ugovor s Arsenalom i otišao je bez odštete.
"Wenger nije imao novaca da ga zadrži, Milan je ponudio više i odveo ga iz Londona. Otišao je u klub koji nakon niza godina neće igrati u Ligi prvaka i Arsenalovi navijači mogu se nasmijati toj ironij", pišu engleski novinari o Flaminijevu odlasku.
"Thanks 4 Your Support" (Hvala na vašoj potpori), glasio je natpis na majici švedskog stopera Olafa Mellberga na oproštaju od navijača Aston Ville, u kojoj je nosio dres s brojem četiri. On je otišao u Juventus, a u Italiju je preselio i John Arne Riise.
"Norvežanin je klubu dao sedam godina karijere i navijači će ga pamtiti, no taj igrač nikada neće ući u izbor najbolji 11 Liverpoola svih vremena", ispratili su engleski mediji Riisea.
U navođenju dobrih igrača koji su napustili Premiership sjetili su se i 33-godišnjeg Peruanca Nolberta Solana. Igrač za kojeg kažu da je "jedan od najpodcjenjenijih stranaca u povijesti lige" raskinuo je ugovor s West Hamom i vjerojatno ide u MLS ligu.
"Nadajmo se da Galatasaray ima udobnu sobu u kojoj ozlijeđeni igrači obavljaju terapije", cinično Englezi ispraćaju Harryja Kewella, koji je dres Liverpoola zamijenio onim turske momčadi.
U Premiershipu više neće biti ni vremešnog njemačkog golmana Jensa Lehmanna. Reprezentativac 'elfa' otišao je iz Arsenala i priključio se Stuttgartu.
"Bez njega će Premier liga biti puno dosadnije mjesto. Čak i onima koji nisu navijači Arsenala", komentar je koji je popratio odlazak 38-godišnjeg golmana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini