Obavijesti

Sport

Komentari 4

Tko će naslijediti Contea? Ovo su kandidati za trenera Spursa

Tko će naslijediti Contea? Ovo su kandidati za trenera Spursa

Nakon odlaska trenera već su se jednom opekli s 'hit trenerom', a pitanje je hoće li sad posegnuti za takvim. Dvojica su iz Premiershipa, a u utrci je i bivši trener minhenskog kluba

VIDEO

Na klupi Tottenhama izdržao je godinu i pol, a u 76 utakmica imao je 41 pobjedu, 12 remija i 23 poraza. Nije to bilo dovoljno da mu Daniel Levy vjeruje i dalje pa je Antonio Conte (53) dobio otkaz na klupi Tottenhama, a do kraja sezone trebao bi ga mijenjati njegov pomoćnik Cristian Stellini (48) kojemu je ovo nakon trećeligaša Alessandrije 2017. godine prvi seniorski angažman na mjestu glavnog trenera.

Perišić ostao bez trenera: Conte je napustio klupu Tottenhama!
Perišić ostao bez trenera: Conte je napustio klupu Tottenhama!

Teško je za povjerovati da će se Stellini dugo zadržati na klupi, ako baš ne napravi čudesni pothvat sa Spursima u posljednjoj etapi sezone. 

Prije Contea je na klupi bio Nuno Espirito Santo (49), svojevremeno hit trener Wolverhamptona koji je trebao biti dugoročno rješenje i posložiti klub po svom 'štihu', a izdržao je samo 123 dana, a kad kao 'vatrogasca' dovedeš Antonija Contea, onda znaš kakvu moć imaš na tržištu. A sad je pitanje tko će zasjesti na 'vruću stolicu'. 

Možda se opet odluče za 'hit trenera'

Spominje se i donedavni trener Bayern Münchena Julian Nagelsmann (35), a povratak Mauricija Pochettina (51) velika je želja navijača Spursa već neko vrijeme. Podsjetimo, njihov bivši trener je bez posla skoro godinu dana nakon što je vodio francuski PSG.

Bundesliga - Borussia Moenchengladbach v Bayern Munich

U Londonu si ne žele dopustiti nove probleme na trenerskoj poziciji, nemir na relaciji uprava-trener-svlačionica koji se povezivao s Conteom, a engleski mediji ističu još mnoga imena u utrci. Samo je pitanje - koji je onaj pravi.

Tu je hit trener Premiershipa Thomas Frank (49) koji je trenutačno na klupi Brentforda, kao i Steve Cooper (43) koji vodi Nottingham Forest, bivši izbornik Španjolske Luis Enrique (52) i još neki čiji bi dolazak poprilično iznenadio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu