Obavijesti

Sport

Komentari 39

Tko sve nedostaje na Linovu popisu: Je li to najjači kadar?

Tko sve nedostaje na Linovu popisu: Je li to najjači kadar?
1

Lino se, nakon Metalurga u potpunosti posvetio hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji i objavio popis za pripreme u listopadu. No je li mogao izabrati drugačije, možda i bolje? Pitamo vas

VIDEO

Izbornik Lino Červar u petak je objavio popis za pripremne utakmice hrvatske rukometne reprezentacije uoči nadolazećeg Europskog prvenstva u Hrvatskoj protiv Slovenije u Ljubljani 26. i Zagrebu 28. listopada. U konkurenciji je 21 ime.

Znamo, dakle, na koga Lino u ovom trenutku računa, no tko je ostao izvan konkurencije?

Možda i najveće iznenađenje nepozivanje je Filipa Ivića, golmana poljskog prvaka Kielcea koji je bio u sastavu za ovogodišnje Svjetsko prvenstvo. Na golmanskoj poziciji nema ni Marina Šege, člana mađarskog doprvaka Pick Szegeda koji se u dobrom izdanju predstavio protiv Zagreba u Ligi prvaka.

Nejasna je priča oko povratka Renata Sulića među "kauboje". Prema Červarovim najavama iz prvog okupljanja u svibnju, zlatni pivot iz Portugala trebao je "biti opcija u listopadu", no čini se kako od svega neće biti ništa, barem ne zasad. Renato i dalje igra na visokoj razini u prvaku Mađarske Veszprému i svakako bi bio od koristi Hrvatskoj u pohodu na jedino zlato koje nam nedostaje.  Član Hannovera Ilija Brozović, koji je dobro startao u novoj sezoni Bundeslige, također nije opcija za mjesto kružnog napadača.

Na poziciji desnog vanjskog velika je gužva, a "Mago di Umago" uvrstio je na popis Marka Kopljara koji malo igra u Füchseu, slična je situacija i s Lukom Stepančićem u PSG-u, a ni Luka Šebetić utopio se u sivilu novog francuskog prvoligaša Tremblaya koji je zaredao s trima porazima na startu nove sezone.

S druge strane, popis za ovu akciju nije stigao na adrese Denisa Buntića, igrača Pick Szegeda koji se svidio protiv Zagreba s pet golova i Šime Ivića, koji je zabio sedam golova u dva ogleda Wisle Plock u Ligi prvaka. Raspoložen strijelac je i Bruno Butorac, kojega je Slavko Goluža ove sezone doveo u Tatran Prešov, s 12 golova u dvije europske utakmice.

Lino je najavio kako će na konferenciji za novinare idući tjedan objasniti zašto je izabrao upravo ovaj kadar. Vremena za uigravanje nema puno i lako je moguće kako će, ne bude li ozljeda, Červar s ovim igračima zaigrati na Euru u Hrvatskoj.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu