Obavijesti

Sport

Komentari 44

To nisu djeca u blatu, nego naša druga liga! Pogledajte kako su u Zmijavcima ometali penal...

To nisu djeca u blatu, nego naša druga liga! Pogledajte kako su u Zmijavcima ometali penal...
4

Nevjerojatne scene stižu s utakmice Croatia Zmijavci - Zrinski u Prvoj nogometnoj ligi. Penal u zadnjim sekundama po neprepoznatljivom terenu i diverzija koja je očito uspjela

VIDEO

Otkopavanje terena lopatom zbog grbi pred golovima i kopanje golim rukama po kaljuži kako biste omeli protivnika u izvođenju penala. Dvije slike s dvije utakmice u TV prijenosu u prvom i drugom razredu hrvatskog nogometa prošli vikend otkrile su ogroman problem u infrastrukturi. Održavanje terena, bilo hibridnih, bilo prirodnih, katastrofalno je. A sad to cijela Hrvatska može gledati.

Vodeća momčad Prve nogometne lige Zrinski gostovala je u Zmijavcima kod Croatije koja je imala penal za pobjedu u posljednjim sekundama nadoknade, a slavili su ga kao da su pobijedili. No nastao je problem: bijela točka se od silnog blata u šesnaestercu nije vidjela, a pritom su igrači Zrinskog krenuli s diverzijom. Golim rukama kopali su teren kako bi otežali izvođenje domaćem igraču!? Igrači Croatije su uzvraćali tako da su iskopano blato vraćali natrag.

Nešto što bi pukom promatraču izgledalo kao igra djece u blatu, a ne potez profesionalnih nogometaša prekinuo je sudac Ante Čulina koji je potjerao igrače jedne i druge momčadi i krenuo mjesto izvođenja mjeriti nogama od gol-linije. Nismo sasvim sigurni da ga je točno odmjerio, dojam je da je Antonio Prskalo izveo penal barem metar bliže nego što je trebao, ali ni to mu nije pomoglo. Obranio mu je gostujući penal Marin Stanić na sveopće veselje slavonskog kluba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kaljuža u Zmijavcima 01:50

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Teren je bio u katastrofalnom stanju od početka i nejasno je zašto se utakmica morala odigrati. Igrači su bili toliko blatnjavi da su gledatelji teško mogli razaznati tko koga čuva i o kojem se igraču radi. Bila je to apsolutna antipropaganda nogometa iz koje je Zrinski otišao kući s bodom dovoljnim za očuvanje prvog mjesta s pet bodova više od Šibenika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju