Obavijesti

Sport

Komentari 17

Tomečak: Za Čačića ću ginuti na terenu, pravi je gospodin

Tomečak: Za Čačića ću ginuti na terenu, pravi je gospodin
4

U prvom dijelu priprema Ivan Tomečak je bio najbolji Dinamov igrač, a novi trener Ante Čačić najavio je da će ga koristiti na boku. Ivan se nada i pozivu za Euro

VIDEO

24sata: Što očekujete od proljetnog dijela sezone, s obzirom na to da ste u Međugorju bili jedan od najboljih igrača Dinama?

Odavno se nisam osjećao ovako dobro. Zdrav sam, već dugo nemam problema, što je najvažnije. Spreman sam kao metak i nadam se da ću ovog proljeća biti jak Dinamov adut.

24sata: Kod bivšeg trenera Jurčića niste bili u prvom planu, bili ste ‘žrtva sustava igre’?

Bio sam razočaran. Očekivao sam da ću više igrati u početnoj postavi, a ne samo ulaziti s klupe. No čekao sam svoju priliku. Nisam odustajao...

24sata: Trener Čačić najavio je da će Vas stavljati na krilnu poziciju?

To mi je najdraža pozicija. Svi znaju da sam na njoj najbolji. Dosta vježbam centaršutove, moram biti spreman za početak prvenstva i za tu poziciju. Ako budem igrao, neću imati alibija. Moram biti najbolji na poziciji koju najviše volim.

24sata: Kakvo je Vaše mišljenje od novom treneru?

Ante Čačić je strašan gospodin, velik znalac! Od njega dobivamo silnu energiju, toliko me oduševio... Ma za sve nas to mogu reći nakon prva dva tjedna s njim. Za gospodina Čačića ginut ću na terenu.

24sata: Predsjednik Barišić najavio je da će igrači biti plaćeni prema učinku. Jeste li zadovoljni svojim trenutačnim ugovorom?

Davno sam rekao da u Dinamu nisam samo zbog novca nego i zbog ljubavi. Dinamo je moj voljeni klub, zadovoljan sam svime.

24sata: Što kažete na najavljene kazne za debakl protiv Lyona i na neisplaćene premije?

Nije u redu da nam se plati nešto što nismo zaslužili. Nismo smjeli onako potonuti, doista smo se osramotili. Puno razmišljam o toj utakmici, mislili smo da možemo do boda nakon što smo poveli, a onda smo stali i oni su radili što god su htjeli.

24sata: Nadate li se odlasku na Euro u Poljskoj i Ukrajini?

Naravno da se nadam. Ako budem igrao kako znam, onda mogu dobiti poziv. Nisam čovjek koji odustaje, nadam se i borim se.

24sata: Otišli ste od roditelja i živite s curom. Kako se snalazite?

A nije lako, ha, ha... Osamostalio sam se. Nekad zaboravim platiti račune, pa dolaze opomene. Još se snalazim. Sreća je što mi cura sjajno kuha. Da mi nije nje, jeo bih u McDonald’su. Ona je pravi majstor u kuhinji.

24sata: Je li za praznike bilo uspjeha u ribolovu?

Ma kakvi! Voda je bila hladna i nisam bio uspješan. Ali nema veze, brzo će doći proljeće, a tad će ribe opet strahovati od mene.

24sata: Je li brat Neven i dalje Vaš najveći savjetnik?

Da, brat je moj najveći navijač i potpora. Savjetuje me i Skypeom. Tako je i sad dok sam na pripremama. Neven izvrsno kuži nogomet, pa vrlo često sve dobro predvidi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom