Obavijesti

Sport

Komentari 26

Tomić: Danas nismo zaslužili pobjedu. Sad idemo proći PAOK

Tomić: Danas nismo zaslužili pobjedu. Sad idemo proći PAOK

Utakmicu su prelomile i odlučile promjene u sastavu tijekom samog susreta. Jer su igrači koji su ulazili s klupe donijeli ono što smo od njih i očekivali. Bili su kvaliteta više, rekao je trener Rijeke

VIDEO

Ono što smo htjeli smo i dobili. Zarotirali pet igrača, dali šansu onima koji su dosad manje igrali i napravili ono najvažnije: osvojili sva tri boda, pobijedili. Dojam zaboravimo jer objektivno... Danas nismo zaslužili pobijediti! Ali, kažem: u ovom ritmu u kojem mi igramo najvažnije je pobjeđivati, a mi smo to učinili i na tome čestitke igračima, rekao je poslije teško izborene pobjede trener Rijeke Goran Tomić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Novi gostujući dres Rijeke 01:01

Šibenik je bio ubojit, zaista. Odigrao je utakmicu visoke razine kvalitete, toliko da je Rijeka u četrdesetak minuta igre stvorila tek jednu ozbiljniju šansu. No, onda je Tomić 'nanjušio' izmjene, uveo Drmića i Bušnju te u potpunosti pogodio.

- Utakmicu su prelomile i odlučile promjene u sastavu tijekom samog susreta. Jer su igrači koji su ulazili s klupe donijeli ono što smo od njih i očekivali. Bili su kvaliteta više. Sama igra, naravno, treba biti puno bolja no ova ekipa, početni sastav, nikad nije igrao zajedno, nikad oni nisu u tom sastavu istrčali na travnjak. Htjeli smo rotirati, odmoriti neke igrače za PAOK i pobijediti. Uspjeli smo. Idemo dalje.

Martin Zlomislić (23) stigao je iz Širokog Brijega prije dva tjedna, a danas je prvi put zaigrao u riječkom dresu. I pokazao svoje kvalitete. Mladi golman odigrao je fenomenalnu utakmicu i izravne zasluge što Rijeka nije primila i nekoliko komada pripadaju njemu.

- Zlomislić? Ma to je fantastičan golman. Sva tri su nam izvanredni. S golmanima Rijeka nema ama baš nikakvih problema.

Rijeku u idućem susretu čeka uzvratna utakmica s PAOK-om.

- Sad nam slijedi PAOK i svatko od nas dat će ama baš sve od sebe da ispunimo tu veliku želju ulaska u skupine Konferencijske lige. Imamo četiri dana za spremiti se. Očekujem ratničku utakmicu i... Očekujem da prođemo dalje - zaključio je Tomić.

POGLEDAJTE VIDEO: MICHAEL JORDAN JE U SPLITU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...