Obavijesti

Sport

Komentari 55

Drmić bijesan nakon novog poraza: Pa ovo je skandal!

Drmić bijesan nakon novog poraza: Pa ovo je skandal!

Vidi se manjak samopouzdanja, pogotvovo kod igrača prema naprijed. Nisu imali rješenja i kvalitetne poteze. I onda kao produkt toga zabijemo sami sebi gol, drugi ove sezone, što je previše, rekao je trener Rijeke

VIDEO

Rijeka je primila bolni šamar u prošlom kolu protiv Hrvatskog dragovoljca (2-1). Goran Tomić bio je razočaran pristupom svojih igrača, sukljao je vatru i nadao se da će ih to trgnuti uoči utakmice u Velikoj Gorici. No, ista priča. Samo što su ovaj put sami sebe pobijedili. 

Pokretanje videa...

Josip Drmić u Rijeci 01:47

Gorica je u 28. kolu Prve HNL s igračem manje srušila Rijeku (1-0) i nanijela joj novi težak udarac u borbi za naslov prvaka. Velikog traga na igračima ostavio je bolni poraz od posljednje momčadi lige. Ni danas Riječani nisu bili pravi, falilo je energije i agresivnosti, a što je najgore, nije bilo ni volje, želje, htijenja. A to je nedopustivo. 

Gorica s igračem manje srušila Rijeku i zakuhala utrku za naslov

Kada je Cruz u 61. minuti dobio drugi žuti karton, očekivala se opća okupacija gola Gorice. No, Riječani su stvorili tek jednu šansu vrijednu spomena. Nisu preuzeli inicijativu, kao da je neki strah bio prisutan, a to su iskoristili domaćini koji su zabili u 73. minuti! Krizmanić je ubacio u peterac, Babec je pucao, a lopta je na putu do gola pogodila tragičara Čestića i završila u mreži. Što je najgore, njegovim autogolom je i Osijek slavio protiv Rijeke u 23. kolu. 

Gorica s igračem manje srušila Rijeku i zakuhala utrku za naslov

- To vam je tako. Kada izgubite jednu utakmicu, kao da privučete negativnu energiju oko sebe. Ne ide vam onako kako biste htjeli. U prvom poluvremenu nije bilo previše šansi, imali smo odličnu priliku preko Ampema. U drugom dijelu je Merkulov ima odličnu šansu, pucao je i Selahi čija lopta je plesala po crti - kazao je razočarani Tomić.

Mijenjao je sustav, uvodio svježe snage, ali baš ništa nije pomoglo.

- Nakon što su dobili crveni, nismo bili pravi. Vidi se manjak samopouzdanja, pogotovo kod igrača prema naprijed. Nisu imali rješenja i kvalitetne poteze. I onda kao produkt toga zabijemo sami sebi gol, drugi ove sezone, što je previše. I eto. Izgubi se utakmica - rekao je Tomić.

Gorica s igračem manje srušila Rijeku i zakuhala utrku za naslov

Reprezentativna stanka stigla je kao naručena. Riječki brod tone, a pauza će im sjajno doći da se stabiliziraju i vrate na pravi kut. Hrvatski dragovoljac zadao im je bolan udarac, a Gorica ih je samo nokautirala. No, ništa nije gotovo. Do kraja prvenstva ostalo je još osam kola i Tomić ima sasvim dovoljno vremena da probudi svoju momčad. 

Gorica s igračem manje srušila Rijeku i zakuhala utrku za naslov

- Dobro će nam doći pauza. Taj udarac protiv Dragovoljca ostavio je dosta traga, što se danas vidjelo. Očekivali smo puno više, međutim lopta nije htjela u gol. Sami sebe smo opet pobijedili kao u Osijeku. Dobro će nam svima doći pauza da se resetiramo i da budemo pravi u završnici sezone - završio je Tomić.

Puno žešće je reagirao kapetan Josip Drmić. I on je podbacio danas, ali svjestan je da svi moraju puno bolje. Inače ništa od borne za naslov prvaka.

- Malo bolje smo igrali nego protiv Hrvatskog dragovoljca, ali skandal veliki, katastrofa. Opet dozvoljavamo ovakvu igru. Ovi igrači što uđu, kad dobiju priliku, to je premalo. Ako hoćeš biti gore, to nije dovoljno. Mislim da nismo svjesni kakvu priliku imamo. Mi to bacamo u more. Svi moramo više raditi, cijeli klub. Ovo neće ići u dobrom smjeru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige