Obavijesti

Sport

Komentari 2

Tomić: Trebamo to malo bolje

Tomić: Trebamo to malo bolje

Zadovoljan sam osvojenim bodovima, ali mi sigurno možemo bolje. Moramo utakmice na drukčiji način privoditi kraju. Ima segmenata igre s kojima jednostavno nisam zadovoljan, kaže novi trener Rijeke

Rijeka je prekinula crni niz na Rujevici, prvi put od studenog Riječani su slavili na domaćem terenu. Najzaslužniji bio je Nino Galović koji je zabio dva gola, no projektant pobjede bio je novi trener Goran Tomić.

POGLEDAJTE VIDEO: Tomić preuzeo Rijeku

Pokretanje videa ...

- Zadovoljan sam osvojenim bodovima, ali mi sigurno možemo bolje. Moramo utakmice na drukčiji način privoditi kraju. Ima segmenata igre s kojima jednostavno nisam zadovoljan - rekao je Tomić nakon utakmice.

Rijeka: 26. kolo Hrvatski Telekom Prve HNL, HNK Rijeka - NK Varaždin

Varaždin je imao svoje prilike. Otvorio se u drugom poluvremenu i jedan dio opasno pritiskao domaći sastav.

- Trebamo mirnije dobivati ovakve utakmice, a ne da nam Varaždin ovoliko prijeti pa onda gubimo samopouzdanje i u posjedu lopte. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro. Moram još jako puno raditi da dignem momčad i da dođemo na razinu na kojoj Rijeka mora biti.

Rijeka: 26. kolo Hrvatski Telekom Prve HNL, HNK Rijeka - NK Varaždin

Sada slijedi reprezentativna pauza.

- Puno su utakmica dečki odigrali tako da će nam pauza dobro će doći, ali bit ćemo bez dosta igrača koji idu u svoje reprezentacije. Nadam se da će nam se vratiti zdravi - zaključio je stručnjak na klupi Rijeke.