Obavijesti

Sport

Komentari 10

Tomislav Barbarić zakasnio na predstavljanje: Gužva je kriva

Tomislav Barbarić zakasnio na predstavljanje: Gužva je kriva
1

Moj veliki prijatelj Mario Maloča nahvalio mi je i grad i klub tako da nisam dvojio kad je stigla ponuda, rekao je Barbarić koji je zakasnio sat vremena na predstavljanje

VIDEO

Sat vremena kasnila je press konferencija na kojoj je predstavljen novi igrač Splita Tomislav Barbarić.

- Ni Baku Sliškovića nismo ovoliko čekali - kazao je jedan kolega, a onda dobacio Ivici Križancu:

- Samo nemoj da ovoliko u obrani kasni.

- Ne tresite se, izabrali smo pravog igrača. Njegove igračke kvalitete nikad nisu bile upitne, ima dobru školu, dosta iskustva, vjerujem da smo s njim pogodili - kazao je Križanac.

Kad igrača pohvali reprezentativni stoper kakav je bio Križanac, onda te riječi imaju posebnu težinu. Složio se s tim i Tomislav Barbarić.

- Bilo mi je drago kad sam čuo da me baš on želi. Znam kolika je bio veličina i vani i u nacionalnom dresu, a još igramo i na istoj poziciji. To me čini ponosnim i tjera da opravdam ukazano povjerenje - kazao je Barbarić i otkrio kako je još jedan stoper presudio da prihvati ponudu Splita.

- Moj dobar prijatelj već dugi niz godina, Mario Maloča, stalno mi je govorio koliko je lijep život u Splitu, a pohvalio mi je i moj novi klub, tako da dileme nije bilo.

Kašnjenje na press konferenciju bilo je uvjetovano gužvom kod liječnika, a ne zdravstvenim problemima.

- Nije bilo smisla da se prvi dan guram preko reda - nasmijao se Tomislav, koji povratkom u HNL želi oživjeti karijeru, nakon ne baš uspješnih šest mjeseci u Sturmu.

- Nije meni ni gore bilo loše isprva, no promijenio se trener i više nisam bio u prvom planu. Mogao sam čekati i opet izboriti poziciju, no procijenio sam da je za mene ovo puno bolje. Ovo je za mene korak naprijed, došao sam u dobro organiziran klub, koji uz Dinamo, Rijeku i Hajduk spada u sami vrh HNL-a i vjerujem da ću pomoći u želji da izborimo Europu. Znam koliko mi je uvijek bilo teško igrati protiv Splita dok sam igrao za Dinamo, Lokomotivu i Istru - zaključio je Barbarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani