Obavijesti

Sport

Komentari 1

Tomislav Dujmović na posudbi u Zaragozi do kraja sezone...

Tomislav Dujmović na posudbi u Zaragozi do kraja sezone...
1

Zaragoza je nakon 18 odigranih kola u Primeri uvjerljivo posljednja s 11 osvojenih bodova. Sedamnaesto mjesto, koje ostavlja u prvoj ligi, bježi joj čak osam bodova...

VIDEO

U utorak je prvi trening s novim suigračima, nogometašima španjolske Zaragoze, odradio hrvatski reprezentativac Tomislav Dujmović. Prethodno je zadnji vezni nogometaš, koji je i dalje pod važećim ugovorom s moskovskim Dinamom sve do 30. lipnja iduće godine, potpisao posudbeni ugovor s aragonskim klubom do kraja tekuće sezone postavši tako drugo ovozimsko pojačanje trenutačno posljednjeplasiranog Primerina kluba nakon napadača Carlosa Arande.

U dogovorenoj suradnji obje strane imaju svoj interes: Zaragoza se nada pojačanju u veznom redu koje će joj pomoći u pokušaju obrane prvoligaškog statusa, dok Dujmović dobiva kvalitetnu platformu za povratak u formu uoči Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, na kojem ima ambiciju standardno igrati za hrvatsku reprezentaciju.

Na prvom treningu Dujmović je bio u fokusu okupljenih novinara, ali i stručnog stožera aragonske momčadi. Marca izvještava da je bilo vidljivo da mu nedostaje svježine. Činjenica je da dugi niz mjesececi uopće nije igrao natjecateljski profesionalni nogomet s obzirom na to da je u Dinamu pao u drugi plan, dok će mu prilagodbu dodatno otežati činjenica da gotovo čitava dva mjeseca nije bio u pogonu niti zbog pauze u Ruskoj superligi.

Stoga će mu, navodi Marca, trebati nekoliko tjedana da uđe u natjecateljsku formu. S obzirom na samodisciplinu i brigu o tjelesnoj formi koja mu je uvijek bila na prvom mjestu, nekadašnji nogometaš Amkara iz Perma i moskovskog Lokomotiva, kao i Hrvatskog dragovoljca, zaprešićkog Intera i Međimurja u HNL-u, mogao bi svoju priliku kod novog trenera Manola Jimeneza dobiti vrlo brzo.

Zaragoza je nakon 18 odigranih kola u Primeri uvjerljivo posljednja sa samo 11 osvojenih bodova. Sedamnaesto mjesto, koje ostavlja u prvoj ligi, bježi joj osam bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu