Obavijesti

Sport

Komentari 40

Tomo Ivković: Ma svi Dinamovi treneri su najbolji u Hrvatskoj

Tomo Ivković: Ma svi Dinamovi treneri su najbolji u Hrvatskoj
1

HNL je strašno izjednačen i to je odlično. I dalje držim da će biti tragedija za Dinamo ako ne osvoji naslov s najvećom prednošću u povijesti, kaže Ivković

VIDEO

24sata: Vaša je Lokomotiva opet u samom vrhu HNL-a, jeste li to očekivali?

Moram biti iskren i priznati da su nam rezultati puno bolji od igre. Rezultat nas je ‘mazio’, ali moramo popraviti igru i tek ću onda biti potpuno zadovoljan.

24sata: Nakon Pjacine ozljede “prozvali” ste trenere iz mlade reprezentacije, je li sad sve izglađeno?

Nisam prozvao nijednog trenera. Samo sam kritizirao ljude s Kineziološkog fakulteta, koji su radili testiranja. S izbornikom Nikom Kovačem i ostalim trenerima sam u odličnim odnosima.

24sata: Je li vas iznenadila izjednačenost u HNL-u?

Liga nikad nije bila bolja i jača. Sve je strašno izjednačeno i to je odlično za naš nogomet. Čak su i Dragovoljac i Belupo zaslužili puno više bodova od ovoga.

24sata: Na samom početku prvenstva rekli ste kako će Dinamo biti prvak s rekordnom prednošću. Stojite li i dalje iza svojih riječi?

Dinamo je po igračima toliko jači od ostalih da bi bila tragedija za klub ako ne osvoji naslov s najvećom prednošću u povijesti. Tek je odigrano deset kola, stigne se Dinamo odvojiti.

24sata: Što kažete na europske nastupe Dinama?

Toliko je toga rečeno da ne znam što reći. Pa Dinamo ima najbolje stručnjake u Hrvatskoj. Od trenera prve momčadi pa sve do pionira. To je najjača struka i tko sam ja da joj dijelim savjete?!

24sata: Što očekujete od reprezentacije u nastavku kvalifikacija za SP?

Reprezentacija ne igra dobro, to je baš očito, ali ni Talijani ne igraju dobro pa imaju rezultate. Ja sam unatoč svemu optimist. Bili smo najbolji kad je najteže, pokazala je to i utakmica u Beogradu. Uvjeren sam da ćemo na kraju otići u Brazil. Pa bit ćemo nositelji u dodatnim kvalifikacijama i to će biti ključno.

24sata: Igor Štimac je nedavno u Beogradu “opleo” po svima. Kako ste vi doživjeli izbornikov ispad?

Ja Igora Štimca uopće ne doživljavam. Ako on smatra da je dobro komunicirati na takav način s novinarima i ostalima, onda neka to radi. On najbolje zna što je za njega dobro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi