Sport

Komentari 92

Tomu Bašića opljačkali u Rimu, prislonili su mu pištolj na rebra!

Tomu Bašića opljačkali u Rimu, prislonili su mu pištolj na rebra!

Lopovi su vjerojatno pratili hrvatskog veznjaka Tomu Bašića (25) te su ga sačekali na malo 'zavučenom' parkingu i ukrali mu vrijedan sat. Srećom, prošao je bez ozljeda

Oko 13.30 u Rimu je hrvatski veznjak Toma Bašić (25) izašao iz automobila i krenuo prema restoranu Johnny Micalusi, a zatim je uslijedio šok! Približio mu se čovjek koji je na glavi imao motorističku kacigu i prislonio pištolj na rebra te ga prisilio da skine sat.

Parking kod spomenutog restorana je malo 'zavučen', a očito je da su ga pratili jer je motocikl bio bez registarskih oznaka. Toma je nosio Rolex Daytonu koju je predao lopovu.

italian soccer Serie A match - SS Lazio vs Atalanta BC

U posljednje je vrijeme sve više slučajeva pljačke kako u Serie A, tako i na europskoj razini te sve više nogometaša ostaje bez vrednota za vrijeme utakmice ili treninga.

Podsjetimo, lopovi su prije par tjedana ozlijedili beka Manchester Cityja, Portugalca Cancela (27) te je zaradio posjekotine po licu. Toma je prošao bez ozljeda i dobro je, samo je pretrpio veliki šok. Cijeli je slučaj odmah prijavio policiji.

italian soccer Serie A match - Venezia FC vs SS Lazio

Podsjetimo. Toma Bašić se pridružio Laziju prošlog kolovoza iz redova francuskog Bordeauxa te je ove sezone 15 puta nastupio u Serie A i šest puta u Europskoj ligi, a zabio je gol i dva puta asistirao.

Najčitaniji članci