Obavijesti

Sport

Komentari 55

Toplak: E, sada više ne mislim kako nema nade za Dinamo...

Toplak: E, sada više ne mislim kako nema nade za Dinamo...
1

IGRALI PROTIV VODEĆIH Treneri koji su na proljeće igrali protiv obje vodeće momčadi procjenjuju tko će na kraju osvojiti naslov. Rijeka ima četiri boda više i dočekuje Dinamo u travnju

VIDEO

Rijeka ima plus četiri, ali mislim da su šanse u borbi za naslov prvaka 50-50, rekao je Željko Kopić, trener Slaven Belupa, koji je na Rujevici izgubio od Rijeke u posljednjim minutama.

Vodio je Željko Kopić u drugom dijelu sezone utakmice i protiv Dinama i protiv Rijeke.

U obje je njegova momčad u gostima izgubila minimalno.

- Dinamo je u posljednjim utakmicama ipak znatno podigao razinu forme. Mislim da će igrati još bolje u nastavku sezone, ali dojma sam da će i on i Rijeka kiksati u nekoj od utakmica do kraja sezone. Za Dinamo je najvažnije što će Sammir i Soudani uskoro biti još bolji. Ova će reprezentativna stanka dobro doći i jednima i drugima - rekao je Kopić i dodao:

- Bit će to drama do kraja. O prvaku će odlučivati derbi u posljednjem kolu.

I Samir Toplak je sa zaprešićkim Interom ovog proljeća igrao s oba pretendenta u borbi za naslov prvaka.

Prije dva tjedna je, nakon poraza od “modrih” u Maksimiru, izjavio kako Zagrepčani nemaju nikakve šanse u borbi za naslov, kako će ih Rijeka “pojesti”. Sad je ipak malo povukao “ručnu”.

Dva derbija za Dinamo

- Rijeci sada dajem 60 a Dinamu 40 posto šanse za naslov. Prednost je manja, a i Dinamo u posljednjim utakmicama igra puno bolje. Riječani se ipak puno više muče. Zbog toga su aktualnom prvaku šanse ipak porasle - rekao je Toplak.

Iduće kolo i jednima i drugima donosi neugodne ispite.

Rijeka ide u goste k Cibaliji u Vinkovce. Tamo se već poskliznula ove sezone, u rujnu je odigrala 0-0, promašila je penal za pobjedu, a Dinamo u Maksimiru igra protiv Osijeka, koji je prije pola godine srušio “modre” u Zagrebu.

Zoran Zekić odlično vodi Osječane. Oni su na ljestvici odmah iza nedodriljivog dvojca. U Dinamu zbog toga s razlogom mogu strahovati od Zekićeve momčadi.

Meč-lopta na Rujevici

- Zagrepčani su se podignuli, ali Rijeka ne treba biti u panici. Ima plus četiri boda, a i prvi je derbi na Rujevici - uvjerava Zekić i dodaje:

- Riječanima bi problem moglo biti to što premalo rotiraju igrače. Dinamo ipak ima širi roster. To bi moglo biti vrlo važno u borbi za naslov.

Do derbija su ostala još tri tjedna. Nakon 8. travnja će mnogo toga u borbi za titulu biti jasnije.

Realno, Rijeka će tada doma imati meč-loptu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'