Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
64 komentara

Most nakon potvrde optužnice: Vrbanoviću, odstupi iz HNS-a

Potvrdili su optužnicu i pozivamo Vrbanovića da odstupi sa svoje funkcije u HNS-u. Sport je mjesto tolerancije, a mi nećemo odustati od provođenja Zakona o sportu, rekao je Miro Bulj

Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
64 komentara

Mostovac Miro Bulj pozvao je Damira Vrbanovića da podnese ostavku na mjesto izvršnog direktora Hrvatskog nogometnog saveza. Bulj je rekao i kako će Most inzistirati na provođenju Zakona o sportu koji je zasad mrtvo slovo na papiru.

Na Županijskom sudu u Osijeku u utorak je potvrđena optužnica protiv Zdravka i Zorana Mamića te protiv Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara. Terete ih za izvlačenja najmanje 100 milijuna kuna iz Dinama.

- Potvrdili su optužnicu i pozivamo Vrbanovića da odstupi sa svoje funkcije u HNS-u. Sport je mjesto tolerancije, a mi nećemo odustati od provođenja Zakona o sportu koji je zasad tek mrtvo slovo na papiru - rekao je Miro Bulj koji je zahvalio Torcidi i Bad Blue Boysima koji dulje vrijeme upozoravaju na nelogičnosti u provođenju zakona. 

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Most je na konferenciji za medije u središnjici stranke poručio i kako neće podržati izvješće Hrvatskoj olimpijskog odbora u Saboru jer smatra da birokratski aparat HOO-a sredstva ne raspoređuje adekvatno i novac ulaže u krive projekte.

- Problemi u nogometu prisutni su i u većini drugih sportova pa tako i u mom Hrvatskom šahovskom savezu. Nažalost zbog HOO-a nismo bili u mogućnosti poslati delegata na kongres FIDE u Baku. Cijeli sport pati zbog brojnih unutarnjih problema, a kada ih netko pokuša riješiti, nailazi samo na prepreke onih koji bi trebali pomagati - poručio je Milan Brigljević, predsjednik Hrvatskog šahovskog saveza.

- Zaboravljamo da je sport široko područje javnog djelovanja i važan regulator društvenog djelovanja. Potreban nam je kvalitetan Zakon o sportu. Hrvatska ima kvalitetne ljude koji to mogu pripremiti. Nemamo izgovora, vrijeme je za promjene - rekao je Ivan Veštić, predsjednik Hrvatskog atletskog saveza.

Naši partneri pišu
Message