Obavijesti

Sport

Komentari 109

Modrić je najskuplji na Otoku: Spursi traže 60 milijuna eura!

Modrić je najskuplji na Otoku: Spursi traže 60 milijuna eura!
1

Britansko izdanje Goal.coma donosi da je Tottenham s Manchester Unitedom spreman početi pregovore oko Luke Modrića. Početna cijena je 60 milijuna eura

VIDEO

Tottenham će za Luku Modrića na ljeto tražiti najmanje 60 milijuna eura, piše britansko izdanje Goal.coma. Daniel Levy i Harry Redknapp na taj način namjeravaju za sva vremena odbiti United i upornog Alexa Fergusona koji u Modriću vidi idealnu zamjenu za veterana Paula Scholesa. To je približno iznos koji je Chelsea nedavno platio Liverpoolu za Fernanda Torresa, a ispod toga Levy ne namjerava sjesti za stol s 'vragovima'. No problem je što je štedljivi Škot za Luku spreman platiti najviše 40 milijuna eura.

- Modrić ne ide nikamo iz Tottenhama. Ukoliko ga Manchester United uistinu toliko žarko želi, njegova je početna cijena 60 milijuna eura - citira Goal izjavu neimenovanog 'obavještajca' iz Tottenhama.

Luka ne ide nikamo, ako ga uistinu žarko žele, neka ga 'masno' i plate

Bude li Manchester ili bilo koji od zainteresiranih engleskih klubova spreman iskrcati taj iznos, Luka će postati vlasnik najskupljeg ulaznog transfera u Premiershipu.

- Harry Modrića smatra najtalentiranijim nogometašem u momčadi. On je uzorni profesionalac i pod dugoročnim je ugovorom - dodaje Goalov izvor.

Luka je prošlog ljeta potpisao produženje ugovora s Tottenhamom do 2016., a predsjednik Levy namjerno nije stavio fiksnu odštetu za Luku upravo zato što očekuje da bi nakon igara u Ligi prvaka u Premiershipu njegova cijena mogla rasti do neba. I ranije se pričalo o interesu Barcelone i Chelseaja te bi Modrić sljedeće ljeto mogao biti jedan od najtraženijih igrača na tržištu. S ovim odštetnim zahtjevom Luka postaje vjerojatno najskuplji nogometaš u Premiershipu.

Trener Redknapp Modrića smatra natalentiranijim u Tottenhamu i vezao ga je za klub do 2016. godine

Ipak, kad je riječ o Unitedu, britanski mediji pišu da Ferguson ne namjerava potrošiti svoj cijeli ljetni budžet za samo jednog igrača. Od ranije je poznato da se, osim za Modrića, zanima za mlade Jacka Rodwella iz Evertona te Jordana Hendersona iz Sunderlanda.

Moguće je da bi Ferguson zanimanje s Modrića mogao prenijeti na drugu najveću zvijezdu u momčadi Spursa, Garetha Balea. No, Velšanin neće biti ništa jeftiniji od Modrića s obzirom na to da je upravo pred potpisivanjem novog ugovora koji će mu donijeti 100.000 funti tjedne plaće.

Međutim, Ferguson bi mogao uštedjeti milijune ne plasira li se Tottenham u Ligu prvaka sljedeće sezone. S White Hart Lanea bi u tom slučaju mogle otići najveće zvijezde Bale, Modrić i Van der Vaart za mnogo manju odštetu no što sada traži Levy. I sa spomenutom trojkom Harry će ove sezone teško do 'velike četvorke', a bez njih je to nemoguće...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...